Talous

Loimaan Tasoiteurakoinnin
Turun alueen toiminta Kauhaxille

Turun Sanomat

Maskulainen julkisivu-urakoitsija Kauhax Oy on napannut Loimaan Tasoiteurakointi Nieminen Oy:n Lounais-Suomen toiminnot.

Liiketoimintasiirron jälkeen yrityksestä tulee yksi Turun alueen suurimmista maalausalan toimijoista, kun Kauhaxin liikevaihto nousee noin 4,5 miljoonaan euroon ja henkilökunta 30:een. Yritykset työllistävät yhteensä noin 130 henkilöä.

Kauhax:in omistavat puoliksi toimitusjohtaja Markku Kaukinen ja Loimaan Tasoiteurakointi Nieminen Oy.

- Laajentamalla toimialaamme pystymme palvelemaan asiakkaitamme jatkossa pinnoitetöissä entistä kilpailukykyisemmin, toteaa Kaukinen.

- Lähdemme kasvattamaan urakointiamme määrätietoisesti. Erityisesti kasvua haemme uuden toimialamme alueelta ja uskomme liikevaihtomme kehittyvän myönteisesti lähivuosina.

Loimaan Tasoiteurakointi Nieminen keskittyy puolestaan jatkossa pääkaupunkiseudun kasvaville maalausmarkkinoille.

- Kasvumme pääkaupunkiseudulla jatkuu ja uusia markkinoita etsimme nyt Lounais-Suomen ulkopuolelta, kertoo Loimaan Tasoiteurakoinnin toimitusjohtaja Sami Toivanen.

Loimaan Tasoiteurakointi Nieminen Oy on vuonna 1986 perustettu tasoite- ja maalausalan yritys. Kauhax Oy on perustettu vuonna 1995 ja Loimaan Tasoiteurakoinnin osakkuusyritykseksi se on tullut vuonna 2003.