Uutiset

Pikkutytön raiskauksesta
epäillyllä saattoi
olla useita uhreja

Turun Sanomat

Turun Pansiossa tapahtuneesta pikkutytön raiskauksesta epäilty mies on saattanut syyllistyä useisiin raiskauksiin. 24-vuotias mies on poliisin mukaan ajanut myös pimeää taksia, ja osa epäillyistä seksuaalirikoksista näyttää tapahtuneen kyytien yhteydessä.

Poliisin jatkotutkinnassa on selvinnyt, että mies on viime kuukausien aikana todennäköisesti tehnyt useita seksuaalirikoksia ainakin Turussa ja Turun seudulla.

- Meillä on syytä epäillä, että tällaisia uhreja on ainakin jonkin verran tai joku, rikoskomisario Veikko Koiranen Turun poliisista sanoo.

Turun poliisi toivoo, että uhrit, jotka eivät ole olleet vielä yhteydessä viranomaisiin, ottaisivat yhteyttä numeroon (02)281 5150 tai sähköpostitse palaute@turku.poliisi.fi.

Epäilty on Turussa asuva ulkomaalaismies. Hän on normaalivartaloinen, hänellä on silmälasit, tummahko eteläeurooppalainen ihonväri ja tumma pitkähkö, suora tukka. Mies puhuu jonkin verran suomea.

Mies on käyttänyt ainakin vaaleaa Honda Civiciä ja Renault Laguna -henkilöautoja. Viimeksi miehen käytössä on ollut noin kuukauden ajan valkoinen Mitsubishi Carisma, jossa on huomiota herättävän paljon erikoisvarusteita.

10-vuotias tyttö joutui raiskauksen uhriksi tiistai-iltana 20. maaliskuuta Metallikadun ja Ahjokadun risteyksen lähistöllä metsikössä. Epäilty pidätettiin pian tapahtuman jälkeen.

Mies vangittiin viikko sitten törkeästä raiskauksesta ja törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä epäiltynä. Syyte miestä vastaan on nostettava kesäkuun alkuun mennessä.