Talous

Rohkeasti uuteen

TS/Marttiina Sairanen<br />- Hyvin järjestetyllä huollolla saadaan uusia asiakkaita, arvioi Heikki Nurmi.
TS/Marttiina Sairanen
- Hyvin järjestetyllä huollolla saadaan uusia asiakkaita, arvioi Heikki Nurmi.

Aimo Forsell

- Joskus on otettava rohkeita askeleita, sanoo Masadia Oy:n myyntipäällikkö Heikki Nurmi .

- Tällaista voitaneen sanoa merkittäväksi haasteeksi, tamperelainen lähti Turun seudulle. Tampereella olen asunut koko ikäni ja nyt jo kuukauden ihmetellyt arkipäivää Kaarinassa.

Trukkeihin ja varastokalusteisiin keskittyneen Masadia Oy:n myyntipäälliköksi nimitetyllä Heikki Hurmella on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus alan toiminnoista. Uudessa tehtävässä hänelle kuuluvat niin myynti kuin myynninjärjestelyt.

- Vaikka en aiemmin olekaan kunnolla tutustunut Turun ympäristöön, yrityksen, kaarinalaisen Masadia Oy:n tunnen ennestään; olen toiminut Tampereella kuuden-seitsemän vuoden ajan tämän yrityksen jälleenmyyjänä, joten pääpaikalle siirtyminen ei ole todellisuudessa hyppäystä aivan uuteen, yhtiö ja tuotteet ovat tuttuja.

Masadia Oy on vuonna 1990 perustettu trukki- ja varastokalusteyritys. Se tuo maahan ja myy sekä uusia että käytettyjä trukkeja ja niiden varaosia. Huolto kattaa koko maan.

Jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

- Myyntipäälliköltä odotetaan aktiivisuutta asiakkaisiin päin. Voimavaran muodostavat vanhat asiakkaat, heidän kanssaan on keskusteltava ja perehdyttävä toiveisiin, mutta tietysti on löydettävä myös uusia ostajia, niitä, jotka eivät vielä ole tutustuneet Masadian valikoimiin.

- Palveluun kuuluu koko maan kattava huolto. Katsomme, että on turha lähteä markkinoimaan trukkeja, ellei pysty esittelemään ostajaehdokkaille hyvää toimivaa huoltojärjestelmää. Olemme varmoja, että juuri huollon ansiosta saamme myös lisämyyntiä. Huoltomme kattaakin kaikki markkinoilla olevat trukkimerkit.

Heikki Nurmi toteaa Masadian nousseen trukkimarkkinoilla selkeään haastajan asemaan.

- Kilpailu on kovaa, mutta eihän kaupassa koskaan helpolla pääse. Vuosien aikana Masadia on päässyt hyviin asemiin markkinoilla. Kun tuotteet ovat hyviä, myynti on kivaa; nyt on vain tutustuttava asiakaskuntaan.