Uutiset

MTV3 aloittaa
neljä uutta
maksullista
tv-kanavaa

MTV3 tuo marraskuussa katsojille neljä uutta maksullista tv-kanavaa. Yksi kanavista on suunnattu erityisesti miehille, toinen faktaohjelmista pitäville, kolmas elokuvafriikeille ja neljäs lapsille.

MTV3 MAX on Suomen ensimmäinen vain miehille tarkoitettu tv-kanava, joka lupaa katsoa asioita "rehellisesti miesnäkökulmasta". MTV3 Leffa keskittyy viime vuosikymmenten suosikkileffoihin, MTV3 Fakta asiaohjelmiin ja dokumentteihin. Subtv Juniori puolestaan tarjoaa kaiken ikäisille lapsille rakastettuja klassikkoja, kotimaisia suosikkeja sekä lasten oman elokuvaillan. Koko lasten ohjelmisto on joko puhuttu tai tekstitetty suomeksi.

MTV3 MAX ja Subtv Juniori aloittavat lähetykset 1. 11. MTV3 Leffa ja MTV3 Fakta aloittavat 15. 11. Kaikki neljä kanavaa näkyvät kaapelitalouksissa. Antennitalouksissa näkyvät aluksi vain MTV3 MAX ja Subtv Juniori, mutta MTV3:n mukaan on vain ajan kysymys, milloin niissä nähdään muutkin maksulliset kanavat.

Maksullisten tv-kanavien osuus on tällä hetkellä noin 10 prosenttia. Parin lähivuoden aikana niiden osuus kasvaa 20-25 prosenttiin, MTV3:n maksu-tv-liiketoiminnasta vastaava apulaisjohtaja Juha Mustonen arvioi.

Mustonen sanoi, että asunnon kalleimmat neliöt alkavat nykyisin olla olohuoneessa, eivät keittiössä eivätkä kylpyhuoneessa.

- Ihmiset, jotka hankkivat 1 500-2 000 euron television ovat valmiit myös maksamaan sen sisällöstä, Mustonen uskoo.

Kanavapaketteja aletaan myydä marraskuun alussa. Antennitalouksista on tehty jo noin 10 000 ennakkotilausta, markkinointijohtaja Ulla Koivula Plus TV:stä kertoi.

Luitko jo nämä?