Uutiset

Ryöstäjä tunkeutui
87-vuotiaan naisen
kotiin Turussa

Turun Sanomat

Yksin asuva, 87-vuotias nainen yritettiin ryöstää kotonaan Turun Humalistonkadulla sunnuntaina puolen päivän aikaan. Vanhuksen kimppuun käynyt noin 30-vuotias nainen pääsi karkuun, mutta ilman saalista.

Iäkäs nainen oli tullut kaupungilta kotitalolleen, kun samalla kertaa rappuun tuli tuntematon nainen ja yksi naapureista. Vanhus oli jo mennyt asuntoonsa, kun tuntematon nainen soitti ovikelloa.

Vanhus päästi naisen sisään, muttei suostunut keittämään tälle kahvia. Nainen meni makuuhuoneeseen ja otti vanhuksen lompakon.

Kun vanhus pyysi lompakkoa takaisin, nainen työnsi hänet sängylle ja esti avunhuudot painamalla tyynyllä hänen päätään. Sen jälkeen nainen löi useita kertoja kelloradiolla vanhusta päähän. Radio meni rikki, ja vanhus sai pintavammoja. Lopulta nainen poistui asunnosta ilman lompakkoa ja rahoja.

Noin 30-vuotiaalla, ristiverisellä naisella oli pitkät hiukset poninhännällä ja päällä valkoinen toppatakki. Hän oli normaalivartaloinen, eikä hänellä ollut meikkiä. Hän puhui suomea murtaen. Poliisi otti tuntomerkkeihin sopivan naisen kiinni iltapäivällä ja näytti häntä vanhukselle ja naapurille. Kyseessä ei kuitenkaan ollut ryöstäjä.

Turun poliisi pyytää tapahtumasta jotain tietäviltä havaintoja numeroon (02)281 5150.