Uutiset

Länsikeskuksen kolarissa vältyttiin henkilövahingoilta

Kaksi henkilöautoa kolaroi Turun Länsikeskuksessa lauantaina puoli kolmen aikaan, kun Citymarketin pysäköintialueelta tullut auto ajoi epähuomiossa Nuijamaankatua Markulantien suunnasta tulleen auton eteen.

Voimakkaasta törmäyksestä huolimatta kukaan ei loukkaantunut pahasti onnettomuudessa.

- Tilanne on ollut nopea ja autot ovat vaurioituneet pahoin. Molemmat ovat ajaneet normaalia nopeutta, ja tutkinnan tässä vaiheessa oletetaan, että kumpikaan ei ole hirveästi ehtinyt jarruttamaan, kertoi kolaripaikalta tavoitettu vanhempi konstaapeli Lasse Hämäläinen .

Pysäköintialueelta Nuijamaankadulle ajaneessa autossa ollut vanhempi pariskunta toimitettiin varmuuden vuoksi tarkastettavaksi Turun yliopistolliseen keskussairaalaan. Nuijamaankatua ajanut nainen tarkastettiin paikalle saapuneessa sairaankuljetusautossa.

Paikalle saapui myös aluepelastuslaitoksen yksikkö, joka siirsi kolariautot pois risteysalueelta ja imeytti autoista valuneet nesteet asfaltilta.

Lopulta hinausauto haki kolarin runtelemat kulkupelit pois kolaripaikalta. Alkoholilla ei ollut vaikutusta tapahtumien kulkuun.