Uutiset

Halosen kannattajalistalla yli 3 000 nimeä

Helsinki,
(STT)

Presidentti Tarja Halosen vaalikampanjan tueksi perustettu Presidentti 2006 -yhdistys on kerännyt yli 3 000 nimeä Halosen kannattajaluetteloon. Mukana listalla on luonnollisesti runsaasti sosiaalidemokraattisia ja vasemmistoliittolaisia vaikuttajia.

Koska Halonen on teatteri-ihmisiä, mukana on monia tuttuja nimiä teatterin ja elokuvan maailmasta. Heitä ovat esimerkiksi Kristiina Halttu, Kalle ja Ritva Holmberg, Vuokko Hovatta, Ahti Jokinen, Matti Kassila, Aku Louhimies, Antti Majanlahti, Pekka Milonoff, Anne Nielsen, Esko Roine, Tanjalotta Räikkä, Seela Sella sekä Ilpo Tuomarila.

Musiikin alalta listalla ovat esimerkiksi Maarit Hurmerinta, Kerkko Koskinen, Kaija Kärkinen, Tommi Läntinen, Joel Melasniemi, Iiro Rantala ja Timo Rautiainen. Kirjailijoita edustavat Anu Kaipainen, Leena Lehtolainen, Pirkko Saisio ja Kaari Utrio. Tieteen edustajia ovat esimerkiksi professorit Jaakko ja Virpi Hämeen-Anttila sekä Pekka Koskinen.

Nimensä listalle ovat antaneet myös juontaja Marco Bjurström, stand up -koomikko Krisse Salminen ja kulttuurin moniottelija Jukka Virtanen.