Uutiset

Ravintolatyöntekijä surmattiin
yöllä Linnankadun Rokkibaarissa

TS/Arto Takala<br />Poliisi eristi torstaina Rokkibaarin rikostutkinnan vuoksi. Paikan tekninen tutkinta jatkuu todennäköisesti vielä tänään.
TS/Arto Takala
Poliisi eristi torstaina Rokkibaarin rikostutkinnan vuoksi. Paikan tekninen tutkinta jatkuu todennäköisesti vielä tänään.

HEIKKI KAUHANEN

Työvuorossa ollut ravintolatyöntekijä surmattiin torstain vastaisena yönä Linnankatu 27:ssä sijaitsevassa Rokkibaarissa Turun keskustan tuntumassa. Surmattu henkilö on 38-vuotias turkulainen mies.

Surmateko huomattiin, kun taloyhtiön huoltomies meni sisälle ravintolaan aamukahdeksan aikaan. Poliisi ei tutkinnallisista syistä vielä kerro surmatavasta tai surmavälineestä.

Rikoskomisario Veikko Koirasen mukaan surmaajasta ei ole tietoa. Poliisi ei tiedä, minkä verran baarissa on ollut illan ja yön aikana asiakkaita. Rokkibaarissa ei ollut yöllä muuta henkilökuntaa.

- Surmateko on tehty todennäköisesti puolenyön ja kello kahden välillä, Koiranen arvelee.

Poliisi on eristänyt baarin rikostutkinnan vuoksi. Tekninen tutkinta kestää todennäköisesti perjantaille saakka. Paikka on suljettuna mahdollisesti useita päiviä.

- Toivomme kaikkien keskiviikkoiltana ja torstain vastaisena yönä Rokkibaarissa asioineiden ottavan poliisiin yhteyttä lisävihjeiden saamiseksi.

Torstaipäivän aikana poliisi kuuli ravintolan henkilökuntaa. Asiakkailta tai mahdollisilta silminnäkijöiltä ei ole vielä tullut tutkimusta edistäviä vihjeitä. Koska surmateko on todennäköisimmin tapahtunut ravintolan aukioloaikana, Koiranen uskoo, että surmaajan jäljille päästään pian.

- Asiakkaiden ja ohikulkijoiden antamilla vihjeillä on varmasti suuri merkitys tutkinnan edistymisessä, Koiranen vetoaa.

Vihjeistä voi ilmoittaa Turun poliisille numeroon (02) 2815 150.