Uutiset

Intialaistyttö kellui kaksi päivää oven päällä meressä

Kolmetoistavuotias intialaistyttö kellui kaksi vuorokautta oven päällä Bengalinlahdella, ennen kuin hän pääsi takaisin kuivalle maalle, kertoivat paikalliset tiedotusvälineet keskiviikkona.

Meghna Rajshekhar asui perheineen ilmavoimien tukikohdassa Intiaan kuuluvien Andamaanien ja Nikobaarien saarilla Bengalinlahdella. Suuri aalto tempaisi tytön mukaansa, mutta hän pelastui tarrautumalla oman kotinsa oveen ja kellumalla sen päällä.

Meghna kertoi, että muutaman kerran pelastushelikopterit olivat pörränneet hänen yläpuolellaan, mutta ne eivät nähneet häntä. Hän sai juomaa kuin ihmeen kaupalla, kun juomapullo kellui meressä häntä vastaan. Lopulta aallot veivät hänet takaisin rantaan. Vastassa oli vain rämettä ja käärmeitä, mutta tyttö löysi tiensä ihmisten ilmoille. Kyläläiset antoivat hänelle hieman kookosmaitoa ja ruokaa, ennen kuin hänet vietiin pelastusasemalle.

Meghnan merelle vienyt aalto pyyhkäisi mukanaan myös tytön vanhemmat. Hänet on nyt viety sukulaistensa huomaan Hyderabadiin Intian mantereelle.