Uutiset

Ylen Teeman ohjelmajohtajaksi Ulla Martikainen-Florath

Helsinki,
(STT)

Yleisradion Teema-kanavan ohjelmajohtajaksi on nimitetty Ulla Martikainen-Florath, ajankohtaisjournalismin ohjelmapäälliköksi Jyrki Richt, asiaohjelmien ohjelmapäälliköksi Ari Ylä-Anttila, kulttuurin ohjelmapäälliköksi Airi Vilhunen, viihteen ohjelmapäälliköksi Ilkka Talasranta sekä Lapset ja nuoret -kanavan ohjelmapäälliköksi Teija Rantala.

Myös ennallaan pysyvien päälliköiden eli draaman Juha Rosman ja tv-urheilun Tarmo Kivikallion tehtävänimikkeet muuttuvat ohjelmapäälliköiksi. Lisäksi tv-toimialan markkinointia vahvistetaan, ja markkinoinnin päälliköksi on nimitetty Marko Vainio.

Nimitykset liittyvät Yleisradiossa toteutettuun tv-toimialan rakenneuudistukseen, joka, kuten nimityksetkin, tulevat voimaan maaliskuun alussa.

Tv-toimialan rakennemuutoksessa nykyisiä osaamiskeskuksia yhdistetään vahvemmiksi toimituksellisiksi yksiköiksi. Osaamiskeskuksia on jatkossa kaikkiaan kahdeksan, ja ne tuottavat ohjelmia kaikille kanaville. Samalla Ylen television osaamiskeskusten rakennetta selkeytetään.