Talous

Tilit ketjuuntuvat

TS/Jori Liimatainen<br />- Asiakkaalla on hyvä olla luotettava taho, jonka kautta voi löytää ratkaisun erilaisiin kysymyksiin, toteaa Kaisa Rumpunen.
TS/Jori Liimatainen
- Asiakkaalla on hyvä olla luotettava taho, jonka kautta voi löytää ratkaisun erilaisiin kysymyksiin, toteaa Kaisa Rumpunen.

AIMO FORSELL

- Tilitoimistojen kehitys kulkee kohti suurempia kokonaisuuksia. Niinpä toukokuun alussa Kaarinassa aloittava Tili Kaarina Oy:kin kuuluu alusta lähtien valtakunnalliseen tilitoimisto-ryhmään. Kaarinan lisäksi ketjussa on mukana tilitoimistoja Turussa, Helsingissä, Lappeenrannassa, Imatralla ja Parikkalassa.

Näin sanoo Tili Kaarinan toimistopäälliköksi nimitetty KTM Kaisa Rumpunen (28).

- Kaarinan uusi toimisto erikoistuu omistajayrittäjien verotuskysymyksiin. Palveluvalikoimiin kuuluvat laskentatoimen, tulosseurannan ja verotuksen ohella muutkin talousjohtamisen erityiskysymykset, yritysjärjestelyt, yhtiöoikeudelliset toimeksiannot, yrityksen arvonmääritykset ja tilintarkastukset.

- Uuden toimiston käynnistämisessä on omat haasteensa, mutta juuri se tekee tehtävästäni mielenkiintoisen. Suurena vahvuutena pidän hyvää taustaorganisaatiotamme sekä omaa tilitoimistokokemustani.

Tili Kaarinan taustaresurssina ja yhteistyökumppanina on Proinfo-ryhmä, asiantuntijayrityksistä verkottunut organisaatio.

Proinfo Oy:n perustivat vuonna 2001 KHT Erja Valtare ja HTM Kirsi Patrikainen , jotka työskentelevät myös Tili Kaarinassa. Erja Valtare on myös Turun Tilitoimisto Oy:n pääosakas.

- Proinfon osaamispoolien palveluita ovat käyttäneet hyväkseen tilitoimistot, asianajotoimistot ja yrittäjät monissa positiivisissa ja kriittisissä tilanteissa, jotka ovat vaatineet tehokasta tilanneanalysointia ja toimivia ratkaisuja.

Proindo-ryhmään kuuluvat pääyhtiön lisäksi itsenäisinä yhtiöinä Yritysverokonsultointi W Oy, Yritysteho Proinfo Oy ja Yrityskaupat Proinfo Oy. Ryhmällä on toimistot Turussa, Helsingissä ja Lappeenrannassa.