TPS-organisaatiot yhtenäistävät logonsa

Turun Palloseura ry, HC TPS, FC TPS ja TPS Salibandy ry ovat päättäneet yhdistää perinteikkään logonsa. Vuosien ajan TPS:n eri organisaatioiden kesken TPS-logo on ollut hieman erilainen, mutta nyt koko TPS-perhe on päättänyt yhdistää kaiken toiminnan saman logon alle. Mukana myös TPS juniorijääkiekko ry, TPS juniorijalkapallo ry, TPS Keilaajat ry, Senioritepsiläiset ry, Tepsiläiset ry ja Turun Palloseurasäätiö.

Logoa on samalla uudistettu ja virtaviivaistettu hyvin hienovaraisesti perinteitä kunnioittaen. Lähinnä kyseessä on ollut logon uudelleen puhtaaksi piirtäminen, jossa linjoja suoristettiin ja kokonaisuudesta tehtiin laadukkaampi. Tämä on luonnollinen tie sille, että on vain yksi TPS, sillä jokainen organisaatio edustaa Turun Palloseuran kunniakasta historiaa ja kirkasta tulevaisuutta.

- Kyseessä on selkeä viesti siitä, että olemme saman asian puolella, ja haluamme että ulospäin näkyy vain yksi TPS, vaikka organisaatiot olisivatkin moninaisia logon taustalla. Tarkeää on, että kaikki puhaltavat yhteen hiileen ja mielestämme tämä on hieno osoitus siitä. kertoo Turun Palloseura ry:n puheenjohtaja Hans Martin .

- Emme olisi lähteneet tähän, jos arvokasta ja sitä tärkeintä ulospäin näkyvää asiaa eli logoa olisi lähdetty muuttamaan isommin. Mielestämme pitää ymmärtää, etta logo jos mikä on tärkeimpiä identiteetin rakentajia varsinkin meidän tapauksessa, jossa historia on pitkä ja jopa legendaarinen. Nyt kuitenkin kaikki ymmärsivat täydellisesti toisiaan ja tästä on hyvä jatkaa. Kuten sanottua, on vain yksi, sanoo FC TPS:n toiminnanjohtaja Kari Uronen.

TS