Päävalmentaja Mika Laurikainen (oik.) sai ison palasen hyökkäyspeliinsä, kun Riku Riski (vas.) palasi TPS-paitaan. Etsinnässä on kuitenkin vielä useita lisäpelaajia.
TPS:ään palannut Riku Riski sai jalkapallon MM-kisojen alla valtavasti yhteydenottoja, koska oli muutamaa vuotta aiemmin kieltäytynyt Huuhkajien harjoituspeleistä Qatarissa.
Jonatan Johansson palasi TPS-pestin jälkeen takaisin Skotlantiin ja toimii nykyisin Glasgow Rangersin akatemiassa.
Kupittaan jalkapallostadionin kenttäremontin takia TPS pelaa kauden kaksi ensimmäistä otteluaan Ykkösessä Yläkentällä. Samaisella kentällä TPS pelasi Ykköstä koko kauden vuonna 2015.
Onnipekka Pajula jatkaa kasvattajaseuransa TPS:n riveissä. Arkistokuva huhtikuulta 2019.
Daniel Rantanen viimeisteli viime kaudella neljä maalia suoraan vapaapotkuista. Yksi niistä syntyy tässä KPV:n verkkoon.
Jarkko Wissin komentoon siirtynyt Inter pelaa tammikuussa Turussa harjoitusottelut EIF:ää ja SalPaa vastaan. Molemmat ottelut näkyvät suorana Turun Sanomien verkkosivuilla.
Mika Laurikainen palaa TPS:n päävalmentajaksi. Edellisen kerran hän toimi tehtävässä kaudella 2018.
SalPan päävalmentaja Tero Suonperä sai ensimmäiset uudet palaset tulevan kauden joukkueeseensa.
TPS:n satavuotisjuhlaottelu KPV:tä vastaan pelattiin 18. kesäkuuta. Ottelun alussa nähtiin suuri soihtumeri, josta seurannut poliisin esitutkinta on loppusuoralla.
Brasilialainen Raphael Claus erotuomaroi MM-historian ylivoimaisesti pisimmän pelin, jos jatkoaikoja ei lasketa. Englannin ja Iranin kohtaamisessa annettiin yhteensä yli 27 minuuttia lisäaikaa.
Marko Rajamäki toimi loppukaudesta TPS:n päävalmentajana. Ensi kauden käskijää seuralla ei vielä ole.
Kupittaan jalkapallostadionilla on jo urakoitu päätykatsomon rakentamisen parissa. Nyt käyntiin on myös saatu tekonurmen asentamiseen liittyvä urakka, jonka jäljiltä kenttä on todennäköisesti pelikelpoinen ensi toukokuun puolivälissä. Arkistokuva.
Urheilujohtaja Mika Laurikaisen työ muuttui huomattavasti hankalammaksi, kun TPS hävisi nousukarsinnat, eikä päässyt jalkapalloliigaan.
Pettyneet TPS-pelaajat kävivät kiittämässä Lahteen asti vaivautuneet uskolliset faninsa ennen kuin poistuivat päät painuksissa pukukoppiin.
Puolustaja Samba Benga nosti tasoaan selvästi tälle kaudelle ja senegalilainen on Turun Sanomien valinta kauden parhaaksi TPS-pelaajaksi.
TPS-maalivahti Jere Koponen aavisti oikein ratkaisevan maalin suunnan, muttai onnistunut torjunnassa.
Torstaina saatettiin nähdä TPS-kapteeni Rasmus Holman (kesk.) viimeinen ottelu Turussa. Kapteeni on lähellä lopettamista, mikäli TPS ei nouse liigaan.
Syksyllä 2020 TPS oli liigakarsinnoissa häviävänä osapuolena, mikä tarkoitti automaattisesti satojen tuhansien eurojen tulonmenetyksiä. Nyt taloudellinen ero liigan ja ykkösen välillä on entistä suurempi.
Olli Jakonen oli kahden maalin mies. Simo Roihalla (oik.) oli paikat vaikka hattutemppuun, mutta yksi maali ja kaksi syöttöä olivat kärkipelaajalta silti komea suoritus.
Marko Rajamäki on valmentanut TPS:ää kahdessa ottelussa, joissa vastustajalla ei ole ollut mitään panosta. Tänään on toisin.
Jaro ja TPS kohtasivat syyskuun lopulla ottelussa, jossa pietarsaarelaisten voitto johti Jonatan Johanssonin potkuihin. Nyt joukkueet kohtaavat uudelleen.
Jesper Karlsson ja TPS olivat usein pelillisesti askeleen perässä KTP:tä ja Antti Mäkijärveä, mutta maalinteossa onnistuivat vain turkulaisvieraat.