Merja Sjömanilla on monenlaiset pallot hallussa. Hän on pelannut aktiivisesti paitsi ykköslajiaan jalkapalloa myös lento- ja pesäpalloa.
Merdan Mahmudista tuli KaaPon päävalmentaja kesken kauden. Joukkueen peli sai uutta virtaa päävalmentajan vaihdon jälkeen, mutta joukkueen putoaminen Kolmoseen oli käytännössä jo sinetöity.
Loukkaantumisista viime vuodet kärsinyt Onnipekka Pajula lienee mukana TPS:n kakkosmiehistön kokoonpanossa, kun mustavalkoiset kohtaavat Interin torstai-iltana.
SalPan Elmo Heinonen (keskellä) teki viikko sitten kaksi maalia GrIFK:n verkkoon. Toukokuun arkistokuvassa Heinonen karkaa FC Jazzin puolustukselta.
Marco Casagrande on ollut viimeiset yhdeksän vuotta Palloliiton pääsihteerinä ja yksi hänen pojistaan pelaa Interissä. Mutta 20 vuotta TPS:n keskikentällä ja toimistolla eivät pyyhkiydy nopeasti pois.
Erikoistilannemaalit takasivat Interille kolme pistettä Ahvenanmaan reissulta.
SalPa on kerännyt kauden 18 pelistä 34 pistettä. Se oikeuttaa Kakkosen B-lohkon sarjataulukossa jaettuun kärkisijaan. Yhtä paljon pisteitä on kerännyt Ilves-Kissat, joka on pelannut yhden pelin enemmän kuin salolaiset.
Inter jäi urhoollisesta taistelusta huolimatta pisteittä. Kärjessä häärännyt Joel Rodriguez joutui jättämään pelikentän reilun tunnin pelin jälkeen loukkaantumisen vuoksi.
KaaPolla on ollut kovia haasteita sekä hyökkäys- että puolustuspäädyssä tällä kaudella. Vain 14 osumaa viimeistellyt sarjajumbo on laskenut omiin tasan nelinkertaisen määrän maaleja. Kuvassa Jani Jussila haastaa SalPan Tobias Laaksosta.
Tommi Jyryn laukaisuyritys kilpistyy Oulun puolustukseen. Samoin kävi Interillä ottelussa, sillä hallinnasta huolimatta turkulaiset joutuivat pitkälle kotimatkalle tyhjin käsin.
KaaPo kärsi viimeisimmässä ottelussaan 2-3-tappion SalPalle. Perjantaina vieraaksi tulee MuSa, joka majailee Kakkosen B-lohkossa sijalla 8.
Matias Tamminen juhli kauden kolmatta maaliaan, joka tosin olisi painunut vaasalaisten maaliin ilman hänen kosketustaankin. Joka tapauksessa vaarallinen Tamminen oli jälleen Interin hyökkäyksessä.
Elmo Heinonen onnistui maalinteossa SalPan edellisessä ottelussa KaaPoa vastaan. Lauantaina vieraaksi saapuu Honka Akatemia, joka on vain kahden pisteen päässä salolaisista sarjataulukossa.
Viime kaudella keltapunapaitainen KaaPo ja SalPa kamppailivat tasaväkisesti Kakkosen B-lohkon keskikastissa. Tällä kaudella tilanne on toinen. KaaPo lähtee kotiotteluunsa allaan kahdeksan peräkkäistä tappiota. (arkistokuva viime syyskuun paikallisottelusta)
Juho Hyvärinen (20) on iskenyt Interin 1-0-johtoon, ja ottelussa myöhemmin maalin ja syötön tehtaillut Tommi Jyry liittyy riemuun.
Matias Tammisella oli yksi Interin parhaista paikoista, mutta hänen sijoituksensa meni niukasti ohi. Kokonaisuudessaan kotijoukkue ansaitsi tappionsa, sillä niin heikosti se maanantaina esiintyi.
Elmo Heinonen (kesk.) saattaa palata SalPan kokoonpanoon lauantaina ottelussa Tampere Unitedia vastaan. Arkistokuva.
Elmo Heinonen karkasi Jazz-puolustukselta toukokuisessa mittelössä. Samanlaista vauhtia kaivataan lauantaina, kun SalPa matkustaa Ilves-Kissojen vieraaksi Tampereelle.
SalPan Jonatan Guseff (vas.) kamppaili toukokuussa KaaPon Omar Farhanin kanssa. Lauantaina vastus tulee kotikentälle Porista.
Helmarit pelasivat kesäkuun lopussa Kupittaalla harjoitusmaaottelun Japania vastaan.
Harri Ahola
Lahti pääsi maalinteon makuun ensimmäisen puoliajan lopulla Kevin Kouassivi-Benissanin osumasta, joka pääsi Inter-maalivahti Walter Viitalan ohi.
KaaPo etsii kuumeisesti vahvistuksia, mutta lauantain Jazz-peliin uusia pelaajia ei todennäköisesti ole tulossa. Pientä apua tuo se, että Farhan Omar on kuukauden tauon jälkeen taas käytettävissä.