Sini Laaksonen ja Emilia Ukkonen uusia TPS-vahvistuksia

Jori Liimatainen
TPS:n riveihin palaava 23-vuotias Sini Laaksonen pelasi joukkueessa 2013-2017. Kuva pelistä kolmen vuoden takaa.
TPS:n riveihin palaava 23-vuotias Sini Laaksonen pelasi joukkueessa 2013-2017. Kuva pelistä kolmen vuoden takaa.

TPS saa lauantaiseen ottelukokoonpanoonsa odotetun vahvistuksen. Keskikenttäpelaaja Sini Laaksonen on palannut Yhdysvalloista kotimaahan. 23-vuotias Laaksonen pelasi TPS:n riveissä Naisten liigaa kausina 2013-2017. Hänelle kertyi yhteensä 89 liigaottelua, joissa hän viimeisteli kymmenen maalia.

Lisäksi TPS on hankkinut hyökkäyspäähänsä uuden vahvistuksen toukokuun loppuun asti ulottuvalla lainasopimuksella. Hyökkääjä Emilia Ukkonen siirtyy TPS-paitaan HJK:stä.

21-vuotias Ukkonen on pelannut tällä kaudella Naisten liigassa kaksi ottelua Klubin paidassa, mutta hän on jäänyt suhteellisen vähälle peliajalle.

TPS kohtaa Naisten liigassa tulevana lauantaina sarjanousija IK Myranin Pohjanmaalta. Ottelu pelataan Urheilupuiston yläkentällä.

Lauantain joukkueet ovat saaneet Naisten liigassa tähän mennessä yhden voiton. Molemmat ovat voittaneet Kuopion Palloseuran, vieläpä samoin lukemin 2-1.

IK Myran on erityisen tuttu 21-vuotiaalle laitapelaajalle Patricia Träskille, joka siirtyi Tepsin paitaan täksi kaudeksi Ruotsista. Kyseessä on Träskin oma kasvattajaseura.

Träskin pelipaikkaa on nostettu laitapakin tontilta yhden pykälän ylöspäin. TPS:n edellisessä kotiottelussa Träsk viimeisteli elämänsä ensimmäisen liigamaalin.