Helmarit juhli voittoa Portugalista ja EM-kisapaikkaa.
Anna Koivunen pelasi kaksi edellistä kautta HJK:ssa.
Maalinsa puhtaana pitänyt Tinja-Riikka Korpela oli yksi Suomen avainpelaajista.
TPS:n naisten jalkapallon edustusjoukkueen maalivahti Meri Hämäläinen, 18, on valittu 19-vuotiaiden tyttöjen maajoukkueleirille.
TPS-kapteeni Mira Anderssonin komea ura päättyi. Tilille kertyi 259 ottelua turkulaisten paidassa. Arkistokuva.
Eveliina Summanen laukoi Suomen Helsingissä askeleen lähemmäs EM-kisoja. Tässä häntä jahtaa Skotlannin Martha Ellen Thomas.
Akusti Salonen
TPS:n maalivahti Siiri Välimaa oli lauantaina isoin syy siihen, että HJK jäi voitossaan vain kahteen maaliin.
TPS:n päävalmentaja Sami Haltia suojatteineen pääsi lauantaina juhlimaan kauden avausvoittoa. Arkistokuva.
TPS hävisi heinäkuussa kotipelinsä JyPK:ta vastaan ja on kerännyt vain yhden pisteen. Turkulaiset kohtaavat kuusi pistettä edellään olevat jyväskyläläiset jälleen lauantaina ja saavat mukaansa uuden keskikenttäpelaaja Miranda Smithin.
TPS:lle tuli jälleen tappio niskaan. Tässä pallosta kamppailevat turkulaisten Patricia Träsk ja PK-35:n Minea Lassas.
TPS pelasi viime lauantaina kotipelin PK-35 Vantaata vastaan, mutta seuraava vieraspeli Honkaa vastaan siirtyy myöhemmäs koronavirusepäilyjen vuoksi. Sairastuneiden pelaajien nimiä ei ole kerrottu.
Jenni Rannus otti mielellään nimiinsä TPS:n maalin, vaikka todellisuudessa pallo kimposi verkkoon vantaalaispuolustajasta.
Maalivahti Siiri Välimaan loistavat torjunnat eivät riittäneet tuomaan TPS:lle kauden avausvoittoa. Arkistokuva.
TPS:n Netta Laasion pää painui Ilveksen Roosa Tuomisen ja Aino Rasisen juhliessa Ilveksen kolmatta osumaa.
Saija Östlund rikkoi TPS:n kuparisen. HJK vei silti pisteet. Arkistokuva.
Vahvasti esiintynyt Amanda Aatsinki (vas.) harmitteli tuhlattuja maalipaikkoja. Aatsinki oli lähellä pelastaa joukkueellen pisteen, mutta osui ottelun loppuhetken kaukolaukauksellaan vain ylärimaan. JyPK:n Riikka Lilja katselee tilannetta vierestä.
TPS:n ulkomaalaisvahvistus Gabriela Pelogi yrittää ujuttautua pallon kanssa ohi Åland Unitedin Anna Westerlundin (18) ja  Olivia Mattssonin (8).
KuPS oli lauantaina liian kova vastus TPS-naisille. KuPS:n Aino Kröger (vas.) teki ottelussa kaksi maalia. Krögeriä vastassa TPS:n Daniela Sandås.
Sami Haltia palasi TPS:n naisten jalkapallojoukkueen luotsiksi kahden kauden tauon jälkeen. Hän on erityisen tyytyväinen siitä, että TPS:n pelaajarunko säilyi erinomaisesti viime kauden jäljiltä.