Riehakas kisapaikkajuhla ei tuo Palloliitolle edes sakkorangaistusta. Suomi voitti Liechtensteinin 3–0 Helsingissä viime perjantaina ja varmisti EM-kisapaikan 2020.
Walesin pelaajat juhlivat tiistaina Cardiffissa varmistunutta EM-kisapaikkaa.
Lukas Hradecky oli yksi Huuhkajien menestyksen päätekijöistä.
Regina Hollmén (oik.) tuli Huuhkajien kansanjuhlaan ystävänsä Pirjo Joutsenen kanssa.
Petteri Forsell ei ole Huuhkajien kokoonpanossa joukkueenjohtajan virheen vuoksi.
Tim Sparv ja Lukas Hradecky avaavat penkiltä.
Markku Kanerva on kiinnostunut jatkosta Huuhkajien peräsimessä.
Hollannille riitti maaliton tasapeli Pohjois-Irlantia vastaan varmistamaan EM-lopputurnauspaikan.
Hämähäkkitontillekin riitti tuhatpäinen ihmisjoukko juhlimaan Huuhkajia. Jalkapallon suosio ei kuitenkaan pysy yllä ilman työtä.
EM-kisapaikka sai maajoukkueen janoiseksi, ja niinpä pukuhuoneessa korkattiin asiaan kuuluvat kuohujuomat.
Jasse Tuomisen (keskellä numero 7 shortseissaan) maajoukkueuran avausmaali oli samalla maali, joka vei Suomen EM-kisoihin.
Aleksi Virtanen huudattaa kauppatorin juhlaväkeä torikojun päältä.
Hämähäkkitontti juhli Suomen EM-kisapaikkaa.
Lukas Hradecky jatkaa Huuhkajien tolppien välissä.
Kirjastosilta loisti Turun keskustassa sinivalkoisissa väreissä perjantaina.
Lukas Hradecky otti tuntumaa ottelustadioniin torstai-illan viimeistelyharjoituksissa. Tätä juttua seuraamalla pysyt kärryillä, mitä Liechtenstein-ottelussa oikein tapahtuu.
Katja ja Pasi Suvanto matkustivat junalla kohti Helsinkiä ja ratkaisuottelua.
Maajoukkue on saanut aikaan jalkapallobuumin Suomessa. Minkälaisessa kisastudiossa Sinä jännität, selviääkö Suomi EM-lopputurnaukseen? Arkistokuva voittoisasta Kreikka-ottelusta Tampereelta syyskuusta.
Suomen maajoukkueen kannattamisen tarina on ollut jopa masokistisessa matkassa odotuksista pettymykseen. Nyt se saattaa muuttua.
Lukas Hradecky lupaa puuttua peliin, jos joku joukkueessa ryhtyy miettimään juhlapaidan väriä.
Kupittaalla Suomen ja Armenian välisessä EM-karsintaottelussa räjähtänyt pommi heitettiin kuvassa oikealla näkyvästä armenialaisfanien katsomosta suomalaiskatsomon puolelle.
Huuhkajat veti Kupittaan jalkapallostadionin täyteen Armeniaa vastaan. Nyt Turun kaupunki pohtii, kiinnostaisivatko EM-karsintojen ratkaisut julkisen kisakatsomon verran.
Nykyisestä maajoukkueen itseluottamuksesta kertoo, että keskikenttäpelaaja Joni Kauko nostaa kädet ylös maalin merkiksi jo ennen kuin hyökkääjä Teemu Pukki on ehtinyt roikottaa pallon yli Armenian maalivahdin ja maaliin.
Ennen tiistain ottelua Suomen maajoukkueen kannattajat nostattivat tunnelmaa Armenia-otteluun marssimalla Kupittaan stadionille joukolla.
Armenian keskikenttäpelaaja Tigran Barseghyan (vas.) ja päävalmentaja Armen Gyulbudaghyants odottavat joukkueeltaan ryhtiliikettä Suomea vastaan.