Interin 2-2-tasoitusmaali syntyi Petteri Forsellin lähettämän vapaapotkun jälkitilanteesta. Forsell jäi silti ilman tehomerkintojä KuPS-tappiossa.
Yli 230 liigaottelun Henrik Moisander aikoo lähiviikkoina tehdä päätöksen siitä, jatkuuko ura myös ensi kaudella.
Inter päätti runkosarjan riemukkaissa tunnelmissa. Pallossa vierasjoukkueen Jesper Engström.
Petteri Forsellin potkutekniikka on jotain poikkeuksellista. Tosin aina paraskaan ei onnistu, sillä tämä laukaus painui sivurajasta leveäksi.
Tulevan kauden Inter on ensimmäinen joukkue, jota Jani Meriläinen rakentaa urheilutoimenjohtajana. Pitkään seurassa muun muassa maalivahtivalmentajana työskennellyt ex-pelaaja uskoo, että Inter pystyy olemaan jatkossakin kilpailukykyinen seura liigassa.
Interin Petteri Forsell ja SJK:n Ville Tikkanen taistelevat pallosta.
HJK:n Lucas Lingman sijoittaa pallon ohi lakoavan Inter-puolustuksen. 1-0-johtomaalia joutuvat lähietäisyydeltä seuraamaan muun muassa Arttu Hoskonen, Aleksi Paananen, Anthony Annan ja Jesper Engström.
Jose Riveiro jättää Interin tämän kauden päätyttyä.
Niklas Pyyhtiä pelasi TPS:ssa ennen Honkaan siirtymistään.
Benjamin Källman tekee Interin avausmaalin. Maalivahti Anton Lepola ja kotkalaisten puolustajat jäävät voimattomiksi.
AC Oulun Magnus Breitenmoser (oik.) karkaa Interin Juuso Hämäläiseltä.
Interin hyökkäys oli tehotonta miesylivoimasta huolimatta. Tässä Hakan Luiyi De Lucas puolustaa jalkapalloliigan maalipörssiä johtavaa Interin Benjamin Källmania vastaan.
Anthony Annan (6) liukui pallon epäonnisesti kädellään omaan maaliin ohi voimattoman Henrik Moisanderin. Juuso Hämäläinen (3) voi vain seurata tilannetta katseellaan.
Maalipörssin kärkeen nousseen Benjamin Källmanin toinenkin maali oli lähellä, mutta FC Lahden Timi Lahti siivosi pallon pois aivan maaliviivalta.
Juuso Hämäläinen on yksi lukuisista Interin pelaajista, jotka ovat tämän vuoden aikana seilanneet pelikunnon ja sairastuvan välimaastossa.
Juri Kinnunen oli vahvassa vedossa tiistai-illan ottelussa. Laitapuolustaja täräytti upean vapaapotkumaalin, mutta harmitteli joukkueensa nopeaa nukahdusta johtomaalin jälkeen.
Inter-kapteeni Timo Furuholmin lisäajan osuma takasi turkulaisille täyden pistepotin.
Interin vaihtopenkillä seurataan silmä tarkkana, kun KuPSin Santeri Haarala ja Interin Arttu Hoskonen taistelevat pallosta.
Benjamin Källman oli isossa roolissa Interin kauden neljännessä kotivoitossa. Hyökkääjä alusti Matias Ojalan avausmaalin, ja hankki toiseen maaliin johtaneen rangaistuspotkun.
Taiki Kagayaman potkussa on lennokkuutta.
Interin Aleksi Paananen ehtii lähettää pallon eteenpäin ennen kuin Hongan Niklas Pyyhtiä ehtii estämään keskityksen.
Raumalaisten pitkä odotus päättyi tiistaina ja se näkyi kaupunkikuvassa, kun Lukon mestaruus oli varmistunut.
Jesper Engström on osunut keskimäärin joka 44. liigapelissään. Nyt maali tuli maukkaaseen paikkaan ja varmisti Interin voiton Hakasta.