Rakennustyöt Kupittaan jalkapallostadionilla ovat loppusuoralla ja valmista pitäisi tulla viikolla 20.
SalPa juhli Michael Johnin iskemää tasoitusmaalia ennätysyleisön edessä.
Kasper Hämäläinen ei pelannut keskiviikkona Ilvestä vastaan, mutta lauantaina Gullit Zolameso ja muut JäPS-pelaajat olivat jatkuvasti vaikeuksissa TPS:n keskikenttäpelaaja-kakkosvalmentajan kanssa.
Inter ja FC Lahti kohtasivat maaliskuussa liigacupin ottelussa Kupittaalla, jolloin Dimitri Legbo (oik.) ja Daniel Koskipalo taistelivat pallosta. Joukkueiden piti kohdata lauantaina liigaottelussa, mutta lahtelaisten sairastumisaalto peruutti ottelun.
Ex-TPS Santeri Haarala (toinen vas.) iski voittomaalin. Turkulaisten vasen puolustaja Umar Bala Mohammed (oik.) pystyi pelaamaan tunnin verran, mikä oli suunniteltua enemmän.
Sanna Poralin (vas.) 1-0-maali ei lopulta riittänyt TPS-naisille kolmeen liigapisteeseen, kun HPS punnersi viime hetkillä tasoihin.
TPS-vahti Jere Koponen piti maalinsa puhtaana Kokkolan vierailulla. Arkistokuva.
Jalkapallo yhdistää Vaahteran perhettä. Kuvassa vasemmalta Petri, Jasse, Juuso, Jasu, Juho, Joona ja Marika.
Stefan Strömborgin valmentamalle Piffenille kyyti oli kylmää viime kauden Ykkösessä. Paraislaisten tavoitteena on nousta lähivuosina takaisin Ykköseen, mutta kolmanneksi korkeimmalle tasolle.
TPS otti puhtaan 0–3-voiton PK-35 Helsingistä. Arkistokuva lokakuulta 2022.
SalPa loi selvästi JäPSiä enemmän maalipaikkoja ja ansaitsi voittonsa.
Varsin sumuista oli sekä TPS-kannattajien alkuvihellyksen alla nähdyssä pyrotekniikkaesittelyssä että joukkueen pallollisessa pelissä kentällä.
Ilveksen Petteri Pennanen (vas.) teki 2–1-maalin, joka ratkaisi pelin kotijoukkueen eduksi.
Yannis Lamgahez vahvistaa TPS:ää kaudella 2023.
Laura Linnala (vas.), Netta Hanhimäki ja Meri-Tuulia Reponen ovat valmistautuneet huolella kauden avaukseen, jossa TPS kohtaa PK-35:n Helsingissä.
Riku Riskillä voi olla takanaan selkävamman piinaama kausi, mutta Ykkösen mittakaavassa laitahyökkääjä on silti huippuvahvistus. Tärkeiden pelaajien laadussa TPS on edellä kilpailijoitaan, jonka vuoksi turkulaiset ovat taas ennakkosuosikkeja nousemaan.
SalPa aloittaa lauantaina historiansa kolmannen kauden Ykkösessä Teemu Kesäsen (kesk.) valmennuksessa. Kesänen joutui vastuuseen vain muutama viikko sitten päävalmentaja Tero Suonperän (vas.) saatua sairaskohtauksen.
Jesper Karlsson kokee, että parin edellisen kauden aikana pakkonousun ajatteleminen vaikutti negatiivisesti TPS:n suorituksiin. Tällä kaudella pelaajat yrittävät miettiä nousua vähemmän, mutta se voi olla helpommin sanottu kuin tehty, kuten jo Fjodor Dostojevski tiesi.
Lasse Lempaisen mukaan Nordi Mukielen tiistainen leikkaus Turussa oli normaalia haastavampi. Ranskalaispelaajan epäonninen kausi on varmuudella ohi.
Erotuomari Yahya Turkuilmaz (vas.), Turun Erotuomarikerhon varpuheenjohtaja Aleksi Makkonen, puheenjohtaja Jorma Laaksonen ja koulutusvastaava Iiro Leino toivovat kaikki lisää aktiivisia erotuomareita Turun seudulle, sillä nykytilanne on täynnä haasteita ja ongelmia.
Suomen ja Norjan alle 21-vuotiaiden maajoukkueet kohtasivat toisensa Kupittaalla kesäkuussa. Arkistokuvassa Oliver Antman ei aivan yllä palloon Norjan maalivahti Kristoffer Claesson napattua pelivälineen hyppysiinsä.
Loppuvihellyksen soitua kapteeni Tommi Jyry pääsi tuulettamaan Kuopiossa täyttä pistepottia liiga-avauksesta.
Harri Ahola