Raatilaiset olivat samaa mieltä siitä, että Leijonien ottelu oli ensimmäistä parempi, mutta katseet oli jo suunnattu seuraavaan alkusarjan kohtaamiseen.
Kisakatsomo täyttyi ääriään myöten ennen Suomen peliä ja sisään jonotettiin. Torin kisakatsomo näyttää lauantaina myös Euroviisut Suomen jääkiekkopelin jälkeen.
Turun Sanomien MM-kisaraatiin kuuluvat Jonne Virtanen, Hannu Jortikka, Tomi Kallio ja Aron Kiviharju. Heistä Suomen otteita arvioi aina kolme kerrallaan.
Marko Kiprusoffin tavoitteena oli aina päästä pelaamaan TPS:ssa ja maajoukkueessa. Tavoiteet toteutuivat komeasti.
Seppo Lindström muistelee haikeana TPS:n kauden 1975-76 mestarijoukkuetta.
Robert "Bobby" Lamoureux oli kaikkien aikojen ensimmäinen TPS:n kanadalaispelaaja. Turkuun hän saapui yli viisikymmentä vuotta sitten, kaudelle 1971–72.
TPS:n pelaajakoordinaattori Tomi Kallio seurasi Turkuhallin katsomossa, kun joukkue veti keskiviikkona kauden ensimmäisen yhteisen jääharjoituksen.
"Mikko Rantanen on päällikkö!", huudatettiin Nousiaisiin kerääntynyttä yleisöä, kun kunnan jääkiekkosankari saapui lavalle Stanley cup -mestaruuspokaalin kanssa. State of Emergency -bändi vauhditti Rantasen mestaruusjuhlia.
Kari Soini tuntee naapurissa asuvan Mikko Rantasen perheen. Hän on seurannut Rantasen jääkiekkouraa juniorivuosista lähtien.
Kauppatorin työmaan projektijohtaja Janne Laine torstaiaamulla Aurakadun paviljongissa.
Vielä keskeneräisen toripaviljongin katolle pakkautui kymmeniä juhlijoita. Katolle kiivettiin työmaalta löytyneiden tikkaiden avulla.
Tiistain ennakkoasetelma oli TPS:n kannalta tämä: tulos tai ulos.
Tero Forsell (takana), Atte Saunamäki ja kuvasta puuttuvan Markku Vuorisalo olivat Tuton tehoketju 2000-luvun alkupuolella. Lauantaina kolmikon paidat nostetaan kerralla Kupittaan hallin kattoon.
Kai Suikkanen on viihtynyt jo usean vuoden ajan Keski-Euroopassa. Viimeiset kaudet hän on valmentanut itävaltalaista Dornbirn Bulldogsia.
Joonas Heinonen (vas.) puolustaa, kun Rasmus Ylä-Himanka (kesk.) ja Milo Nurmi hyökkäävät Ilmarisen jääkentällä Liedossa varhain maanantai-iltana.
Anton Lundell (kolmas vasemmalta) iloitsi maalistaan. Ludel valittiin MM-miehistöön. Suomi hävisi 2–3 Ruotsille Prahan EHT-turnauksessa.
TPS:n voitonjuhlat jäivät näkemättä televisiossa, sillä C Moren tuotantotilojen sähkökatkos katkaisi suoran lähetyksen pitkäksi aikaa.
Olley Talibudeen kavereineen aurasi luistelukentän Aurajoen jäälle.
Kai Nurminen seuraa jääkiekkoa tarkasti, erityisesti NHL:ää sekä kotimaan Liigassa vanhojen seurojensa TPS:n ja HPK:n otteita,
Kultajuhlaa turkulaisittain. Mikko Lehtonen (vas.) ja Kaapo Kakko loistivat vuoden 2019 maailmanmestarijoukkueessa. Tänään alkavalla NHL-kaudella Lehtonen debytoi Toronto Maple Leafsin takalinjoilla ja Kakko aloittaa toisen vuotensa NY Rangersin hyökkäyksessä. Arkistokuva.