Minnesota Wildin Mikko Koivu näytti maalinteon mallia upealla vedolla – ”Tulosta tulee, jos luot paikkoja ja teet oikeita asioita”

UT

Minnesota Wildilla on ollut vaikeuksia maalinteossa jääkiekkoliiga NHL:ssä. Joukkueen kapteeni Mikko Koivu näytti kuitenkin mallia miten kiekko laitetaan pussiin, kun paikka tulee eteen. Koivu oli kuin kärppänä paikalla, kun kiekko tuli yllättäen hänen lapaansa tolppalaukauksen jälkeen ottelun toisessa erässä Toronto Maple Leafsia vastaan pelatussa ottelussa. Wild-kippari ei aikaillut, vaan tulitti kiekon Toronton maalin kattoon tehden 2–2-osuman todella upealla laukauksella. Minnesota voitti Toronton vierasottelussa 4-3. Joukkueen voittomaalin teki päätöserässä Zach Parise.

– Emme ole laittaneet kiekkoa tarpeeksi verkkoon ja ehkä näyttää siltä, että meillä on ollut vaikeuksia maalinteossa, mutta tulosta kyllä tulee, jos luot paikkoja ja teet oikeita asioita, sanoi Mikko Koivu, joka pelasi ottelussa lähes 20 minuuttia.

Koivulle hieno osuma oli mannaa, sillä suomalaisen maalintekovire oli loppuvuodesta kadoksissa. Nyt Koivulle merkattiin maali toisessa ottelussa peräkkäin, joten turkulaisen maalihana on taas auki. Koivulla on kasassa yhteensä kuusi maalia tällä kaudella.