Urheilu

Kisureiden kansainvälinen hiihtolomaleiri

Vuosi 2017 ei tehnyt poikkeusta pikku kisureiden hiihtoloman ohjelmaan. Tänäkin vuonna järjestettiin jo perinteeksi muodostunut Jääkiekon taito -ja pelileiri Varissuon jäähallissa. Monet Kisuri-vanhemmat uhrasivat jälleen osan hiihtolomastaan luodakseen lapsille harjoitus- ja ottelutapahtuman, josta riittää keskusteltavaa viikoiksi eteenpäin. Siitä taas suuri kiitos - toivottavasti ensi vuonna yhtä suurella joukolla mukana talkoissa!

Valmennukseen oli tänäkin vuonna satsattu. ”Arppe-akatemian” valmentajien lisäksi valmennusjoukkue sai vahvistusta TRT:n luisteluvalmentajista, seuramme maalivahtien päävalmentaja Juho kyttä sai tukea ja ehkä myös muutamia uusia ajatuksia Pietarin jääkiekkokoulun maalivahtipuolen päävalmentajalta Aleksandr Vlasovovilta ja oheisharjoittelusta ja lihashuollosta vastasi ”fysiikkatalo” Training for Warriors Turun Pasi Ryhänen.

Leiri on kasvanut tasaisesti joka vuosi. Tämän vuoden osallistujamäärä oli huikea 76 pelaajaa useasta eri seurasta. Kisureiden lisäksi leirille osallistui pelaajia Raision Nuorisokiekosta, Kaarinan Kiekko-Pojista, TuTo Hockeystä ja Porin Ässistä. Kauimmaiset vieraat saapuivat Pietarista asti tutustumaan Turun Kisa-Veikkojen Junioriorganisaation toimintaan ja tapaamme valmentaa sekä toimia lasten ja nuorten kanssa.

Jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Kolmen päivän leiri on aina kaksiosainen. Ensimmäiset kaksi päivää harjoitellaan eri taito-osioita, joita me valmentajat haluamme nähdä kolmantena päivänä koko päivän mittaisessa turnauksessa. Runkosarja pelataan kaikki kaikkia vastaan, jonka jälkeen pelataan jääkiekolle ominaiset playoffit, joissa vain voittaja jatkaa matkaansa kohti mestaruutta. Tänä Vuonna mestaruudesta kilvoitteli 14 joukkuetta. Katsomosta käsin pystyy aistimaan sen fiiliksen ja tunteen palon, kun joukkueet etenivät kohti finaalia ja jokainen paikallaolija varmasti yhtyy siihen, että kaikki pelaajat jättivät kentälle kaiken, mitä heillä annettavanaan oli.

Kiitos kaikille pelaajille, valmentajille ja teille, jotka teitte taas leiristä täydellisen. Lämpimät kiitokset myös runsaslukuiselle katsomolle hyvästä kannustuksesta! Hyvä Kisurit!

 

Leirillä palkitut pelaajat:

Tsempparipalkinto ryhmä 3 / Eelis järvenpää

Tsempparipalkinto ryhmä 2 / Johan Himberg

Tsempparipalkinto ryhmä 1 / Vili Fromholdt

Leirin Maalivahti / Nikita Aleseev

 

NHL-sarjan kultajoukkue: Miro Mynttinen, Justus Jokinen, Jim Lempiäinen, Luca Pesola

KHL-sarjan kultajoukkue: Nikita Aleseev, Maksim Pigalev, Jasper Nieminen, Egor Paranos, Matias Venäläinen