Laaksonen ja
Minnesota onnistuivat

   Jääkiekkoilija Antti Laaksosen onnistuminen maalinteossa tuntuu vääjäämättä merkitsevän, että myös hänen työnantajansa Minnesota onnistuu. Laaksonen on tehnyt tällä kaudella kymmenen osumaa, ja joka kerta Minnesota on välttänyt tappion.

Sunnuntaina Laaksonen löi kiekon San Josen maalivahdin Steve Shieldsin taakse. Ajassa 29.59 syntynyt maali tasoitti tilanteeksi 1-1, minkä jälkeen Scott Pellerin ja ensimmäisen maalinsa NHL:ssä tehnyt Sylvain Blouin järjestivät loppuluvuiksi 3-1.

Muilla suomalaisilla peli oli tahmeampaa kuin Laaksosella. Sami Kapanen tosin avusti syöttöpisteellään Carolinan 5-4-voittoon Bostonista, mutta hänen maalittomien peliensä sarja venyi jo 14:ksi. Saku Koivu murehti muiden montrealilaisten kanssa tehottomuuttaan Ottawassa. Isännät eivät koreilleet vierailleen vaan voittivat 4-0. Koivun maalittomien pelien sarja venähti kahdeksaksi.

Jarkko Ruutu (Vancouver), Juha Lind (Montreal) ja Aki Berg (Los Angeles) eivät mahtuneet joukkueidensa kokoonpanoihin. Bostonin Jarno Kultanen oli sivussa flunssan ja Dallasin Jere Lehtinen lonkkavamman takia.
STT