Urheilu

Jälleen yksi piste LP Kangasalle. Netta Rekola (3), Viivi Pyhäjärvi (13) ja Iida Pöllänen tuulettavat.
Tuton luistelukoulun rehtori Aki Keinänen valvoi tarkasti lasten toimintaa jäällä tiistaina.
Muutama viikko sitten 30 vuotta täyttänyt Susanna Tapani (77) on keskittynyt tällä kaudella pelkästään ringetteen. Häntä ei nähdä jääkiekon MM-kisoissa huhtikuussa, joissa Suomi yrittää kirkastaa alkusyksyllä tahriintunutta kilpeään.
Titta Keinänen on valmistautunut EM-kisoihin Teneriffalla ja Gran Canarialla. Alkuvuoden aikana hän on kilpaillut esimerkiksi Italian joukkuemestaruuskisoissa ja Premier Leaguen osakilpailussa Kairossa.
Keskiviikkona 60 vuotta täyttävän Virran kiekkoharrastus käynnistyi kuusivuotiaana Kupittaalla TPS:n E-junnuissa.  Sittemmin hän saavutti TPS:ssa yhteensä seitsemän mestaruutta pelaajana ja valmentajana.
William Groffierin (oik.) kahdeksan pistettä olivat laiha lohtu TuTo Volleylle. Verkolla nuorukaista yritti pysäyttää VaLePan Jacob Ekman.
Jussi Ahokas lupaa, että ensi kaudella tehdään monta asiaa toisin.
Dream Edges luisteli kaksi kautta SM-seniorisarjassa. Joukkueen kausi päättyi SM-kisojen neljänteen sijaan, jonka jälkeen alkoi selvitä, ettei joukkueen uralle tule jatkoa.
Hirvensalon hiihtokeskus on tarjonnut palvelua vuosittain noin kolmen kuukauden ajan. Kuva joulukuulta 2022.
Viime syksynä Kupittaalla miekkailtiin vielä maailmancupin kisa. Arkistokuva on virolaisten Sten Priinitsin (vas.) ja Valentin Altuninin kohtaamisesta.
Niklas Kraama (vas.) ja Mido Väkeväinen ovat olleet isossa roolissa Pamauksen menestyessä. Nyt kaksikko haluaa menestyä joukkueensa kanssa vielä lopputurnauksessa.
TPS–Indians-puolivälieräsarja on kolmen ottelun jälkeen tilanteessa 2–1 turkulaisten hyväksi.
Hurrikaanin passari Santeri Välimaa (vas.) sai tuulettaa sydämensä kyllyydestä, kun Loimu kaatui sunnuntaina.
– Valmistautumiskausi oli hyvä, mutta sitten luottamus yhteiseen tekemiseen hävisi jonnekin, summasi Kristikan päävalmentaja Juha Ruohonen, jolla monen muun tavoin ei ole vielä seuran kanssa sopimusta ensi kaudeksi.
TPS:lla oli vaikeuksia päästä Jokereiden maalin eteen tekopaikoille. Tässä yrittämässä Vili Munkki ja Kalle Väisänen.
Vuonna 2018 Pyeongchangin olympialaisten parisprintissä Mari Eder oli Krista Pärmäkosken parina viides.
Tummapaitainen RaisU pelaa ensi viikolla ensimmäistä kertaa ykkössarjan loppuotteluissa.
Makwan Amirkhanin ura on jatkunut UFC:ssä viime vuosien tappioista huolimatta. Aika näyttää nähdäänkö turkulainen eliittipromootiossa jatkossakin.