Urheilu

Loimu nousi vierasvoittoon lentopalloliigassa

Raision Loimu pelasi kaksi erää huonosti vierasottelussa Tampereella, mutta valmentaja Kai Steniuksen ripitys ja kokoonpanomuutokset auttoivat joukkueen 3–2-vierasvoittoon Isku-Volleystä miesten lentopalloliigassa.

Isku-Volleyn parhaat olivat 17 pisteen Tuomas Tihinen ja Sauli Sinkkonen. Joukkue sai peräti 21 torjuntapistettä, niistä 14 oli koossa kahden erän jälkeen.

Toisessa ottelussa kärkijoukkue Perungan Pojat voitti odotetusti kotonaan Muuramen Lentopallon 3–0. Hermans Egleskalns teki 17 ja Normunds Veinbergs 16 pistettä PerPolle, MuurLen paras oli 16 pisteen Toni Kankaanpää.

Aiemmissa otteluissaan lähes 30 pisteen keskiarvoon yltänyt Angel Pena jäi 10 pisteeseen. Veinbergs piti sitä yhtenä ottelun ratkaisuista.

– Olimme hävinneet edellisen ottelun ja tavoite oli ottaa selkeä voitto ennen ensi viikonloppuna pelattavaa cupin loppuottelua. Syke oli hyvä ja saimme Penan aisoihin, Veinbergs sanoi.

MuurLen toinen ulkomaalainen Maximo Montoya oli vaisu etenkin vastaanotossa ja hänet vaihdettiin pois ennen ottelun päättymistä.