Hamilton löysi loistovauhdin harjoituksiin

Lewis Hamilton on ollut lupaavassa vauhdissa formula ykkösten Singaporen gp:n tämän päivän harjoituksissa. Eilisissä harjoituksissa tallitoverilleen hävinnyt McLaren-pilotti oli harjoituksen nopein 0,2 sekunnilla ennen Red Bull-tallin Sebastian Vetteliä.

Kolmanneksi nopein oli 0,7 sekuntia kärjestä jäänyt Williamsin Nico Rosberg. Heikki Kovalainen ajoi McLarenillaan harjoituksen neljänneksi nopeimman ajan. Hän jäi Hamiltonille 0,78 sekuntia.

Ferrareiden vauhti oli jälleen vaisua: Kimi Räikkönen oli harjoituksen 12:nneksi nopein 1,2 sekuntia kärkiajalle jääneenä. Suomalaisen tallitoveri Giancarlo Fisichella oli harjoituksen hitain.

Vaisua oli myös MM-sarjan kärkipaikkoja hallussaan pitävä Brawn-tallin kaksikon vauhti: Rubens Barrichello oli seitsemänneksi nopein 0,9 sekuntia kärjestä. Sarjaa johtava Button oli 14:s. Eroa Hamiltonin vauhtiin jäi 1,28 sekuntia.

Pidon löytäminen Singaporen katuradalle oli yhä haasteellista vaikka radan pintaan on kolmen harjoitusjakson aikana tarttunut rutkasti kumia.

Singaporen gp:n aika-ajo alkaa huomenna kello 17.00 Suomen aikaa.