Urheilu

Paulus Alajuuri siirtyy Kalmariin

Jalkapalloliigaseura IFK Mariehamnin puolustaja Paulus Arajuuri, 21, jatkaa ensi vuonna uraansa Ruotsin liigassa. Arajuuri on allekirjoittanut nelivuotisen sopimuksen Allsvenskanin mestaruutta puolustavan Kalmarin kanssa.

– Kun Ruotsin mestari haluaa jonkun pelaajistamme, on IFK:n luonnollisesti vaikea kilpailla, IFK Mariehamnin seurajohtaja Peter Mattsson kertoo liigan verkkosivuilla.

Arajuuri siirtyi Maarianhaminaan vuonna 2008. Hän pelasi sitä ennen Hongassa ja HJK:ssa. IFK:ssa hän on kuulunut runkopelaajiin, sillä toppari on pelannut kahdessa kaudessa 43 ottelua, joissa on syntynyt kaksi maalia.

– Paulus on kehittynyt uskomattoman paljon sen jälkeen, kun hän tuli Ahvenanmaalle. Seuran puolesta toivomme hänelle parasta onnea, Mattson jatkaa.

IFK Mariehamn kamppailee vielä kynsin hampain liigan nelossijasta, kun kolme kierrosta on pelaamatta. Siksi alle 21-vuotiaiden maajoukkuetoppari ei halua miettiä vielä Kalmarin kuvioita.

– Nyt keskityn vain jäljellä oleviin liigaotteluihin ja haluan olla auttamassa IFK:ta niin hyvään sijoitukseen kuin mahdollista, Arajuuri toteaa.