Honka haki pisteet Jarolta

Liikkuvaa peliä esittänyt Honka oli liian liukas kotijoukkue Jarolle ja espoolaiset nappasivat mitalien suhteen tärkeät pisteet jalkapalloliigan ottelussa Pietarsaaressa. Ottelussa pidettiin varsinainet maalikarkelot, sillä vierasvoitto kirjattiin numeroin 5–3 Hongan Jami Puustisen iskettyä hattutempun.

– Saimme vihdoin onnistumisia ja se näkyi heti maaliluvuissa. Tulemme taistelemaan loppuun asti ja uskon vielä kultamahdollisuuksiin, summasi maalitykki Puustinen.

– Hyökkäyspeli kulki todella hyvin ja erityisesti vastahyökkäyksemme onnistuivat erinomaisesti, tuki Hongan valmentaja Mika Lehkosuo Puustista omilla kommenteillaan.

Tappio oli ensimmäinen Aleksei Eremenkon Jaro-valmentajakaudella. Eremenkolla oli selvä näkemys siitä, miksi hänen joukkueensa hävisi suurinumeroisesti.

– Nostimme peliä toisella puoliajalla tappioasemassa ja Honka onnistui iskemään vastaiskuilla, kun tilaa tuli lisää. Peli alkoi jo huonosti, kun Honka onnistui aikaisessa johtomaalissa ja se jälkeen olimme askeleen jäljessä koko ajan, totesi Eremenko.