HJK säilytti etumatkansa

Jalkapalloliigan mestaruuskamppailuun ei tullut muutoksia keskiviikon kierroksella, kun kaikki kolme kärkijoukkuetta ylsivät voittoihin. HJK johtaa sarjaa kolmella pisteellä TPS:aan, ja Honka on TPS:sta kahden pisteen päässä. Sarjaa on pelaamatta vielä kolme kierrosta.

HJK:lle tärkeän 2–1-vierasvoiton Tampere Unitedista toi Aki Riihilahden maali 56. minuutilla. Voitto oli helsinkiläisille neljäs peräkkäinen, ja tappiottomien otteluiden putki on jo 13 pelin mittainen.

TPS selvitti kotonaan KuPS:n 3–0 Mikko Paatelaisen kahden maalin myötä. Honka ja Jaro iloittelivat maaleilla Pietarsaaressa, ja espoolaisvieraat pääsivät kotimatkalle 5–3-voitto taskussaan.

Haka möyhensi Valkeakoskella IFK Mariehamnin 5–1.

Jari Litmanen juhlisti uransa sadatta liigaottelua kotimaan pääsarjassa iskemällä kaksi maalia, kun FC Lahti voitti kotonaan JJK:n 3–1. Viidennen peräkkäisen tappionsa kokenut JJK on sarjajumbona, pisteen edellä on MyPan kanssa kotonaan 1–1-tasapelin pelannut RoPS. Vaasassa VPS puolestaan hukkasi kahden maalin johtonsa ja joutui tyytymään 2–2-tasapeliin Interin kanssa.