Urheilu

Bahnen Halmstad voitti

Ruotsin jalkapalloilun Allsvenskanin Halmstad katkaisi tappioputkensa, kun joukkue voitti Helsingborgin maalein 2–1. Joukkueen maalia vartioi Magnus Bahne, parin ottelun tauon jälkeen. Joukkueen ykkösmaalivahti Bahne joutui yllättäen penkille jokin aika sitten, arvioiden mukaan siksi, ettei hän halunnut solmia jatkosopimusta Halmstadin kanssa.

– En ota kantaa, mitkä olivat syyt. Tärkeintä juuri nyt oli voittaa ja ottaa kolme tärkeää pistettä. Pari viimeistä peliä pelannut maalivahti oli vähän loukkaantunut, joten komennus varmaan johtui osittain siitäkin, Bahne sanoi.

– Voitimme tänään ansaitusti ja hyvällä pelillä. Toisen jakson alussa tullut 2–0 vapautti, mutta paine kasvoi myöhemmin. Helsingborgin kavennuksen jälkeen kävi hetkeksi mielessä, että taasko päästämme vastustajan pelin mukaan. Heillä oli pari paikkaa lopussa, mutta aika hyvin pystyimme pitämään oman pelimme kasassa.

Bahne kuului ottelun tähdistöön ottamalla pari tärkeää pelastusta etenkin Helsingborgin toisen jakson rynnistyksen aikana.