F1

Räikkönen uskoo Malesian sopivan Ferrarille Melbournea paremmin

Kimi Räikkönen lähtee luottavaisena Kuala Lumpurin kisaan. EPA/Azhar Rahim
Kimi Räikkönen lähtee luottavaisena Kuala Lumpurin kisaan. EPA/Azhar Rahim

Ferrari pääsi hyvään vauhtiin Australian Grand Prix -viikonloppuna. Sebastian Vettel avasi Maranellon miehistön palkintotilin, mutta Kimi Räikkönen joutui keskeyttämään hyvistä asemista.

Turun Sanomat kysyi Räikköseltä torstain lehdistötilaisuudessa, odottaako hän Sepangin radan tarjoavan hänen autolleen yhtä hyvät asemat kuin Melbournekin.

– Toivotaan, että tämä on meille Melbournea parempi. Enhän saanut siellä tulosta. Meillä on nopeutta, ja mielestäni asiat sujuvat hyvällä tavalla, kunhan vältämme virheet.

– Meillä oli Australiassa huonoa onnea lähdön jälkeen, mutta auto on nopea jokaisella radalla tähän mennessä. Emme ole siellä, missä haluamme, mutta uskon, että tästä voi tulla jopa parempi kuin mitä viime kisa oli. Tämä on oikea kilparata, ja automme pitäisi sopia hyvin tänne. Katsotaan, mitä saamme aikaan, Räikkönen linjaili.

– Olemme paljon paremmissa asemissa kuin viime kauden lopussa, joten siinä mielessä tilanne on hyvä. Haluamme kärkeen, mutta vielä ei ole ihan riittävästi vauhtia siihen, Räikkönen totesi.

Turun Sanomat, Kuala Lumpur

HEIKKI KULTA