Urheilu

Perrin JYPin voiton arkkitehtina

JYP otti arvokkaan voiton jääkiekkoliigassa, kun Pelicans kaatui kotikaukalossa 5-2. JYP hallitsi ottelua täydet kolme erää ja vältti tällä kertaa pahimmat nukahdukset.

JYP ilmoitti maanantaina, ettei se pysty taloudellisista syistä pitämään riveissään kapteeniaan Eric Perriniä. Kuin tilauksesta Perrin hääri Pelicansin kaadossa voiton arkkitehtina nakuttaen pisteet 1+2. Samalla kanadalainen vankisti asemiaan pistepörssin kärkitilalla.

- Pakko nostaa meidän kippari esiin. Silloin kun on kovin häslinki menossa, niin sieltä vaan numero 11 nousee esiin ja ratkoo pelit, JYP-käskyttäjä Marko Virtanen suitsutti Perriniä.

Darryl Boyce viimeisteli Perrinin syötöistä kaksi komeaa osumaa JYPille. Kotijoukkueelle onnistuivat myös Juuso Ikonen ja Markus Hännikäinen. Pelicansin maalit iskivät näyttävillä suorituksilla Janne Ritamäki sekä Niko Tuhkanen.

- Jostain syystä kokeneempi kaarti ei ollut valmiina peliin. Uinuttiin peli siinä vaiheessa kaverille. Toisessa erässä tultiin tasoihin, mutta sitten taas virheet omassa päässä. Loppu oli haaleaa vettä, Pelicansin päävalmentaja Tomi Lämsä totesi.