F1

Massalla toiveita toipua kuudessa viikossa

Uutistoimisto AP:n maailmalle välittämät väitteet siitä, että Felipe Massa taistelisi elämästään leikkauksensa jälkeen, suuttivat Ferrarin tiedotuspäällikkö Luca Colajannin haukkumaan kyseisen toimittajan Hungaroringin lehdistökeskuksessa lauantai-iltana.

Liioittelu vakavalla asialla osui hetkeen, jolloin Ferrari juuri oli tiedottanut Massalle tehdyn leikkauksen onnistuneen ja tilanne on positiivinen.

Massan vanhemmat saapuvat Unkariin yhdessä esikoistaan odottavan Raffela-vaimon kanssa. Kuudennella kuukaudella raskaana oleva Raffaela sai lääkäriltä luvan, vaikka hänelle aluksi suositeltiin jäämistä kotiin.

Massan henkilökohtainen lääkäri Dino Altman totesi brasilialaismedialle, että hänen saamiensa tietojen mukaan kuljettajan voi odottaa toipuvan kuudessa viikossa, mutta hän korosti, että tässä vaiheessa mitään tarkkoja ennusteita on mahdoton tehdä.

Altmanin mukaan päävamma on aina vakava ja sen seuraukset nähdään vasta jälkikäteen. Tärkeintä kuitenkin on, että Massalla ei ole todettu mitään neurologista vammaa ja otsaluun leikkaus onnistui hyvin.

Turun Sanomat, Budapest

HEIKKI KULTA