Urheilu

Ilonen löi mukavan kierroksen Malmössä

Mikko Ilonen kuvaili kierrostaan mukavaksi golfin Euroopan-kiertueen Malmön kilpailun kolmantena päivänä. Suomalainen kiersi 18 reikää parissa 73 lyönnillä ja nousi yhteistuloksissa 38:nneksi.

– Kierroksen alkuvaiheilla oli mahdolllisuuksia useampaan birdieen, paikkoja oli, mutta putti ei pudonnut. Par-viitosilla en onnistunut, vastaavasti 15. väylän birdien tein par-kolmosella suoraan bunkkerista, Ilonen kertasi.

Ilosen tuloskorttiin merkattiin parien lisäksi kolme birdietä, bogi ja tuplabogi. Kokonaistilanteessa yksi yli parin (220) hänellä on kärkeen eroa yhdeksän lyöntiä. Australian Marcus Fraser nousi johtoon tuloksella kahdeksan alle parin. Kakkossijan lyönnin Fraseria perässä jakavat Ruotsin Martin Erlandsson, Tanskan Jeppe Huldahl ja Englannin Lee Slattery.

Jatkokierroksille yltäneen toisen suomalaisen, Antti Ahokkaan kolmas kierros meni mönkään. Tulos 79 sisälsi kaksi birdieä, mutta myös yhtä monta tuplabogia sekä neljä bogia. Hän jakaa sijaa 75 ruotsalaisen Henrik Stensonin kanssa.