Koripallo

Korihaiden valmennuskuviot uuteen uskoon – viime kauden päävalmentaja jättää ukilaisjoukkueen perhesyiden takia

VILLE VUORINEN
Korisliigassa 11. sijoittunut Korihait joutuu etsimään Tero Vasellin tilalle uuden päävalmentajan.
Korisliigassa 11. sijoittunut Korihait joutuu etsimään Tero Vasellin tilalle uuden päävalmentajan.

Viime viikolla päättyneellä Korisliigan kaudellaan 11. sijoittunut Uudenkaupungin Korihait joutuu etsimään uuden päävalmentajan. Kauden verran Korihaita luotsannut Tero Vasell ei jatka haiparven luotsina.

Vasellilla oli sopimuksessaan optio jatkaa myös ensi kaudella, mutta henkilökohtaisten syiden takia hän päätti jättää sen käyttämättä.

– Haluan olla enemmän läsnä perheeni arjessa, minkä takia minun on mentävä takaisin Pirkanmaalle, Vasell kertoo Korihaiden tiedotteessa.

Korihaiden toiminnanjohtaja Casper Santanen sanoo, että seura olisi ehdottomasti halunnut pitää Vasellin myös ensi kaudella, mutta Vasellin lähdön syyt ovat hyvin ymmärrettävät.

– Tero toi juuri sitä taistelutahtoa joukkueeseen, mitä hän kesän neuvotteluissa lupasi. Hänen tuoma pelityyli upposi hyvin meidän faneihin ja ukilaiset ottivat joukkueen omakseen. Tero oli mies paikallaan ja toivotamme hänelle hyvää jatkoa sekä onnea uusiin haasteisiin.

Jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Apuvalmentajana toiminut Setumo Bodibe ei myöskään jatka Korihaissa ensi kaudella. Toiminnanjohtaja Santasen mukaan seura on neuvottelut kahden valmentajaehdokkaan kanssa jo pidemmän aikaa, ja toiveissa on valita seuraan sopiva valmentaja mahdollisimman pian.

Korihailla on ensi kaudesta pelaajasopimus Bojan Sarcevicin kanssa sekä optiot Trey Niemen, Joni Herralan, Elmo Eräkankaan ja Mikael Aallon kanssa. Optioiden takaraja on huhtikuun lopussa.