Urheilu

Tjacke Goldin vauhti kultaa Vermossa

Vermon ravit tarjosivat taas monta hyvää suoritusta hevosvoimien edustajilta. Isokengässä Tjacke Gold veti alusta loppuun lujaa, ja rinnalla puhkuneet haastajat väistyivät loppukirissä takavasemmalle. Vermon illan 65-pankki Cankus Que puolestaan kesti hyvin osakekurssien heilahtelut.

Mika Forssin ohjastama Tjacke Gold pyrähti vastustamattomasti heti keulaan. Maqical Queen ja Pekka Korpi syöksyivät takarivistä rinnalle ja pitivät huolen, ettei matkalla jarruteltu.

Reipas meno pakkassäässä ei jähmettänyt auralaisen Tjacke Goldin menoa. Se irtosi helposti loppusuoralla ja jätti muut kiistelemään himmeämmistä mitaleista. Real De Rabut joutui kiertämään suurimman osan kirikierroksesta kolmatta rataa ilman vetoapua. Se jaksoi Ari Moilasen kannustamana silti rehdisti selvällä erolla kakkoseksi.

- Tjacke Gold on vauhtikestävä, kuvaili ohjastaja Forss.

- Keulapaikka oli suunnitelmissa jo etukäteen. Vauhti oli kovaa, koska vastustajat rinnalla niin halusivat. Tjacke rauhoittui kyllä ihan hyvin keulassa, ei se mitenkään koheltanut.

Jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Cankus Quelle helppo voitto

Keula oli valttia Vermossa muutenkin kuten usein aiemmin. Cankus Que otti heti johtopaikan, kuten odotettiin, ja veti rennolla otteella maaliin saakka, useimpien 65-pelaajien iloksi. Esa Holopaisen tallin derbyfinalistia oli pelattu yli 70-prosenttisesti.

- Cankus Que voitti kyllä tosi helposti, iloitsi Hollolassa valmentava Holopainen.

- Ori on siitä jännä ajettava, että se menee niin laiskasti keulassa, että siitä ei oikein tiedä, onko sillä varaa. Se lähti kyllä halukkaasti kirimään, kun annoin merkin. Luulen että varaa oli lopulta paljonkin.

Hide And Seek veti myös puhtaasti ykköseksi piikkipaikalta Hannu Torvisen ajamana, ja suomenhevosten Kohti Pariisia -katsastuksessa suosikki Otto Milleri veti keulasta perille asti. Jalasjärveläisen Miia Kalliosaaren suojattia ohjasti sen vakiokuski Niko Jokela. Tauolta palannut viime vuoden menestyjä Camri kiritti lopussa tiukasti. Katsastuksen kahdelle parhaalle tarjotaan matkalippuja Pariisin kylmäveriotteluun helmikuun lopulla.