Urheilu

12 laukausta, kolme maalia: Karri Rämö vaihtoon

Calgary Flamesin maalivahti Karri Rämö joutui luistelemaan vaihtoon 26 peliminuutin jälkeen, kun Nashville Predators oli livauttanut hänen taakseen kolme kiekkoa jääkiekkoliiga NHL:n perjantain ottelussa ja mennyt 3-1-johtoon.

Calgaryn kiri tuotti lopulta 5-4-voiton voittolaukauskisan jälkeen.

Nashvillen kaikki neljä maalia laukonut Eric Nystrom ohitti Rämön toisen ottelussa kerran, kun toista erää oli pelattu 1.50 minuuttia. Roman Josi heitti vaarattoman näköisen kiekon kohti Rämöä, mutta kiekko pomppasi yllättävästi. Rämö torjui kiekon olkapäällään, mutta paluukiekko meni suoraan Nystromin lapaan ja siitä maaliin.

Runsaat neljä minuuttia myöhemmin kiekko oli jälleen Rämön takana. Tällä kertaa Paul Gaustadin laukaus muutti suuntaa Nystromista ja Rämö luisteli vaihtoon torjuttuaan sitä ennen yhdeksän laukausta kahdestatoista. Maali merkittiin ensin Gaustadille, mutta korjattiin sitten Nystromin osumaksi.

Korpikoski ja Bergenheim pisteille

Lauri Korpikoskelle merkittiin kauden 11:s syöttöpiste, kun hänen joukkueensa Phoenix Coyotes nujersi Edmonton Oilersin 4-3. Korpikosken syöttöpiste tuli Mikkel Boedkerin laukomaan 1-0-maaliin.

Jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Phoenix johti toisen erän alussa jo 4-0, mutta Edmonton tuli maalin päähän ennen päätöserän puoliväliä. Oilers on hävinnyt kuusi ottelua peräjälkeen.

Floridan Sean Bergenheim sai syöttöpisteen Scottie Upshallin laukomaan maaliin viime minuuteilla ottelussa Coloradoa vastaan. Floridan kiri ei kuitenkaan riittänyt, ja Colorado vei ottelun lukemin 3-2. Tiistaina loukkaantunut Aleksander Barkov ei pelannut, eikä jäällä nähty viime vuoden varaustilaisuuden kahden ensimmäisen valinnan Nathan MacKinnonin ja Barkovin kauden toista kohtaamista.

MacKinnonin ja Barkovin ensimmäisessä NHL-kohtaamisessa marraskuussa Florida veti pitemmän korren maalein 4-1. Tällä kertaa MacKinnon pääsi ottelun toisessa erässä yksin läpi, mutta maalivahti Tim Thomas pysäytti tulokkaan yrityksen.