Urheilu

Schumacher leikattiin yöllä uudelleen, tila yhä kriittinen

Hiihto-onnettomuudessa loukkaantunutta Michael Schumacheria hoitavat lääkärit kertoivat entisen formulamestarin kunnon kohentuneen maanantai-illan ja tiistain aikana. Lääkärit korostivat silti, että hänen tilansa on edelleen kriittinen.

Lääkärit kertoivat tehneensä Schumacherille toisen leikkauksen maanantaina. Leikkauksessa poistettiin verihyytymä, joka aiheutti aivoihin painetta. Operaatiosta neuvoteltiin ennalta Schumacherin perheen kanssa.

Schumacheria pidetään edelleen koomassa. Lääkärit kuvasivat hänen tilaa edelleen kriittiseksi ja hauraaksi, eivätkä vieläkään antaneet ennustetta paranemisesta.

Schumacher sai päävammat sunnuntaina Meribelin hiihtokeskuksessa, kun hän löi merkitsemättömässä laskettelurinteessä kaatuessaan päänsä kiviin. Onnettomuustutkijoita lähellä olevat lähteet kertoivat, että Schumacherin kypärä olisi haljennut iskun voimasta.

Bild-lehden tiedon mukaan kypärässä oli paljon verta, kun Schumacher sai ensiapua muutama minuutti onnettomuuden jälkeen.

Schumacherin lähisukulaiset olivat tiistaina edelleen sairaalassa hänen tukenaan, ja maailmalta satoi Saksan valtiojohtoa myöten kannustusviestejä, joissa toivotettiin pikaista ja täydellistä paranemista.