Urheilu

Ässät maksoi kovan hinnan pisteistä

Porin Ässät palasi takaisin voittokantaan kahden tappion jälkeen, kun joukkue kaatoi kotikentällään Tapparan voittomaalikilpailun jälkeen lukemin 4-3 (3-1, 0-0, 0-2, 0-0). Tehopelaajana hääri Niklas Hagman pistein 2+1.

Porilaiset joutuivat maksamaan kahdesta pisteestään kovan hinnan, sillä ykkössentteri Mika Niemi loukkaantui ensimmäisessä erässä ja myös keskushyökkääjän tontilla operoiva Henri Heino putosi pelistä kolmannessa erässä. Sairastuvalla on jo valmiiksi sentteri Kamil Kreps, joten tilanne on vaikea.

- Totta kai kahden kärkisentterin puuttuminen on iso lovi meille. Lisäksi puolustuksesta on pari tärkeää kaveria pois. Siihen olen tyytyväinen, että paikkaajat onnistuivat tehtävässään hyvin, Ässien valmentaja Pekka Virta totesi.

Mikäli Niemi ja Heino joutuvat sivuun pidemmäksi ajaksi, on porilaisten todennäköisesti pakko lähteä pelaajaostoksille. Ensimmäisen kamppailun sentterinelikosta terveiden kirjoissa on ainoastaan Severi Sillanpää.

- Urheilujohtaja Mika Toivola jo sanoi, että hän on valmis tarvittaessa vetämään varusteet päälle. Tosissaan puhuen meidän on nyt katsottava vaihtoehtoja tarkasti, kunhan ensin tiedetään tilanne hiukan paremmin, Virta totesi.