Urheilu

JJK:lle kitkerä tasapeli - Martonen ulos

Jyväskylän JJK:n tuskainen kausi jalkapalloliigassa sai jatkoa sunnuntaina, kun keskisuomalaiset taipuivat viime hetkillä 1–1-tasapeliin Rovaniemen Palloseuraa vastaan. JJK jatkaa sarjataulukossa jumbotilalla.

JJK:n hallitukselle RoPS-tasapeli oli viimeinen niitti. Päävalmentaja Kari Martonen sai lähtöpassit, ja ainakin toistaiseksi valmennusvastuun jyväskyläläisseurassa kantaa kakkosluotsi Juha Pasoja.

Kotijoukkue hallitsi ottelun avausjaksoa ja loi tukun hyviä maalipaikkoja. JJK pääsi lopulta tauolle johtoasemassa, kun Mikko Manninen viimeisteli kauden avausosumansa.

JJK oli myös toisella jaksolla aluksi pirteä, mutta pelko hiipi loppuhetkillä puseroon. RoPS sai lisäajan viimeisillä hetkillä kulmapotkun, josta Ndukaku Alison puski loppulukemat.

– Henkisesti ihan uskomattoman tärkeä tasoitus. Viime pelissä päästettiin viimeisestä hyökkäyksestä maali ja menetettiin piste. Nyt saatiin tavallaan kuitti siitä, RoPS-konkari Antti Okkonen summasi.

JJK:lle lisää jobinpostia toi Patrick Poutiaisen loukkaantuminen. Mies kannettiin paareilla ulos puolen tunnin pelin jälkeen ilmeisen aivotärähdyksen vuoksi.

TS-STT