Moottoriurheilu

Koiranen satsaa lauantain kisamenestykseen

GP3-kauden kolmas kisaviikonloppu ajetaan Silverstonen radalla. Britanniassa autoja testattiin jo keväällä, mutta Koiranen GP-tiimin manageri Antti Heikkinen vakuuttaa, ettei noista ajamisista ole tähän kisaan mitään apua.

– Ne olivat oikeat talvitestit. Ilmassa oli pari astetta lämmintä ja lähtiessä tuli lunta. Niiden testien perusteella ei pysty kukaan sanomaan mitään autojen nopeuseroista.

Koirasen kuljettajista Aaro Vainio ja Kevin Korjus ovat aloittaneet kautensa vahvasti. Vainio avasi suomalaistiimin voittotilin heti Barcelonassa ja myös Korjus on napsinut pokaaleja niin Barcelonasta kuin Valenciastakin.

– Periaatteessa Silverstonen pitäisi perinteisempänä kilparatana sopia meille paremmin kuin Valencia, Heikkinen puntaroi.

Superkova rengas
yhteinen arvoitus

Kaikkien yhteisenä arvoituksena viikonloppuun lähdetään Pirellin uusilla superkovilla renkailla. Niistä kellään ei ole ennakkotuntumaa.

Koirasella paiskitaan määrätietoisesti töitä vahvojen asemien säilyttämiseksi.

– Päätavoitteisiimme tälle kaudelle kuuluu ainakin yhden lauantain pääkisan voittaminen. Sitä me kovasti vielä jahtaamme, kun toiset kisat ovat jo menneet kohtuullisen hyvin, Heikkinen tähdentää.

Lauantain pääkisassa jaetaan suuremmat pisteet, joten menestys siinä on hyvin tärkeää mestaruustaiston kannalta.

Turun Sanomat

HEIKKI KULTA