Urheilu

Inter edelleen alamaissa

Viisi voitotonta ja neljä maalitonta ottelua peräkkäin jalkapalloliigassa pelannut Inter ei löytänyt virettä kotikentälläkään. IFK Mariehamn ryösti Kupittaalta pisteet 2-0-voitolla.

Interin koostumus oli pahasti vajavainen, kun joukkueesta puuttuivat maalivahti Magnus Bahne selkävaivan vuoksi ja pelikiellossa ollut kärkimies Irakli Sirbiladze.

Maalissa Jere Koponen pelasi debyyttiottelunsa liigassa eikä häntä voi tappiosta syyttää. Joukkueen ongelma on ennen kaikkea hyökkäysvoiman vaisuus.

- Ei tässä todella mitään haamupelastuksia tarvittu, mutta nollapeli on aina mukavaa, myhäili Maarianhaminan maalissa pelannut ex-turkulaisvahti Peter Enckelman. Hän pelasi viiden vuoden tauon jälkeen taas Kupittaalla. Edellinen ottelu oli maaottelu Valko-Venäjää vastaan.

Maarianhaminan maalit tulivat jo avauspuoliajalla, kun Inter aloitti ottelun todella kehnosti. Ensin Niko Kukka pääsi antamansa kulmurin jälkitilanteesta vetämään irtopallosta 1-0. Toisen maalin junailivat IFK:n tehokkaat Diego Assis ja Dever Orgill, joista jälkimmäinen viimeisteli osuman.