Urheilu

Ossi Rumpusen pelaajaura jatkuu sittenkin – Loimun legenda iskee ensi kaudella palloja kenttään Tuton riveissä

Riitta Salmi
Ossi Rumpunen vahvistaa ensi kaudella Tuto Volleyn joukkuetta lentopallon ykkössarjassa.
Ossi Rumpunen vahvistaa ensi kaudella Tuto Volleyn joukkuetta lentopallon ykkössarjassa.

Maaliskuun lopulla pelaajauransa päättymisestä kertonut Ossi Rumpunen jatkaa sittenkin lentopallon parissa. Ykkössarjassa tahkoava Tuto Volley nimittäin tiedotti alkuviikosta tehneensä vuoden mittaisen sopimuksen kokeneen 30-vuotiaan yleispelaajan kanssa. Rumpunen on Tutolle erittäin kova vahvistus, vaikka hän keskittyykin tulevaisuudessa työhönsä luokanopettajana. Toisen polven lentopalloilija pelasi viime kaudella Loimun kapteenina, ja viimeisessä Mestaruusliigan ottelussaan hän ylitti vasta seitsemäntenä pelaajana 4000 pisteen rajan sarjan historiassa. Kauden päätteeksi Rumpunen kertoi päättävänsä pelaajauransa, mutta Tutossa tahkoavat vanhat pelikaverit suostuttelivat miehen jatkamaan pelejä ykkössarjan puolella.

Tutoon siirtyy myös toinen Loimusta viime vuosilta tuttu pelaaja, kun libero Ville Sihvonen, 20, pukee ensi kaudella päälleen turkulaisjoukkueen edustusasun miehen sorvattua joukkueen kanssa niin ikään yksivuotisen sopimuksen. Vasta 20-vuotias nuorten maajoukkueessakin pelannut Sihvonen tahkosi Loimun ykkösliberona viimeiset kolme kautta.

Jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Viime kaudella liigakarsintojen kynnykselle yltänyt Tuto lähtee ensi kauteen erittäin meritoituneella joukkueella, sillä sen riveistä löytyvät myös esimerkiksi vahvan pääsarjakokemuksen omaavat Tuomas Koppanen ja Kimmo Kutinlahti. Kokeneiden konkareiden vastapainoksi Tutolla on sopimukset myös neljän alle 22-vuotiaan pelaajan kanssa.

Katso alta Tuton video sopimusuutisista.