Urheilu

Omat koirat puraisivat Lukkoa

Lauantai-iltana Rauman Äijänsuolla oli katsomossa värinä sinikeltaiset, mutta kentällä jääkiekon SM-liigaottelussa jylläsivät punamustat. Ässät ratkaisi voiton Lukosta toisen erän neljällä maalillaan. Niistä ensimmäistä edelsi väärältä vaihdolta vaikuttanut tilanne, jota tuomaristo ei huomannut.

Lopputulos Satakunnan paikalliskamppailussa oli 0-4.

- Meillä oli eilenkin kova peli ja tiesimme, että tänään pitää olla valmiina. Tämä oli hyvän viikon kruunu, sanaili tyytyväinen Ässä-luotsi Karri Kivi.

- Meiltä ei tänään missään tapauksessa ollut huono peli, mutta paikoista olisi pitänyt laittaa sisään, paalutti Lukko-käskijä Risto Dufva.

Etenkin torjuntatilasto tuki Dufvan lausuntoa. Ässien Antti Raanta ehti kiekon tielle 45 kertaa, Lukko-vahdit Petri Vehanen ja Simon Nielsen yhteensä vain 23 kertaa. Lukolla suurin heikkous oli viime peleissä hyvin sujunut ylivoimapeli, joka ei tällä kertaa toiminut alkuunkaan.

Porilaisten voiton takuumiehinä olivat Lukko-kasvatit Antti Raanta ja Eero Elo. Raanta piti maalillaan nollan ja Elo iski kolme maalia. Ässien neljännen maalin iski puolustaja Shaun Heshka.-