Jesse Perry vahvistamaan Ura Basketin sisäpeliä

Kaarinalainen Ura Basket on tehnyt loppukauden kestävän sopimuksen yhdysvaltalaisen Jesse Perryn, 28, kanssa. Loukkaantumissumasta kärsinyt Ura on Korisliigassa tällä hetkellä sijalla kymmenen.

St. Louisissa Missourissa syntyneen 201-senttisen Perryn odotetaan tuovan vahvistusta etenkin joukkueen sisäpeliin ja levypalloihin.

– Tarvitsimme johtajan, joka eritoten vaikeina hetkinä pystyy auttamaan joukkuetta ja kääntämään pelejä eduksemme. Jesse tuo meille tätä kaivattua lisää, ja vahvistaa samalla levari- ja korintekovoimaamme, kommentoi Ura Basketin päävalmentaja Kristian Palotie.

Perry on Arizonan yliopiston kasvatti ja aloittanut kansainvälisillä kentillä Libanonissa kaudella 2012–2013. Seuraavan syksyn hän aloitti kauden Liettuan Siauliaissa, josta hän saman syksyn aikana siirtyi Lapualle Korikobriin Suomen liigaan.

Korisliigassa Perrylle tilastoitiin 24 pelissä 35 minuutin pelaajalla keskimäärin 18 pistettä ja 10 levypalloa. Jesse Perry on pelannut viimeiset kaksi kautta Italian Serie A2:ssa kaudella 2016–17 Trevisossa ja 2017–18 Trapanissa.

Perry on joukkueen mukana jo tiistai-illan vieraspelissä Kotkassa, mutta kentällä hänet todennäköisesti nähdään vasta Seagulls-ottelussa Espoossa lauantaina.