Urheilu

ManU:lle dramaattinen voitto sarjajohtaja Chelseasta

Chelsean ja Manchester Unitedin viihdyttävän ja dramaattisen jalkapallon Englannin Valioliigan kärkiottelun jälkeen eniten puhutti erotuomari Mark Clattenburgin työskentely. Chelsean komea nousu tyrehtyi kahteen ulosajoon tunnin pelin jälkeen ja ManU vei 3-2-vierasvoiton kyseenalaisella maalilla.

Sarjajohtaja Chelsea toipui ManU:n salama-alusta ja nousi kahden maalin takamatkalta 2-2-tilanteeseen. Väännön käännekohta oli kuitenkin Branislav Ivanovicin ja Fernando Torresin ulosajo tunnin pelin jälkeen. Yhdeksänmiehinen lontoolaisryhmä ei kestänyt tasatilanteessa pitkään ja Javier Hernandezin 75. minuutin maali toi ManU:lle kullanarvoisen voiton.

Täysi pistepotti nosti ManU:n tasoihin Manchester Cityn kanssa ja vain pisteen päähän Chelseasta. Tappio oli Chelsealle kauden ensimmäinen.

Liigassa neljäntenä majaileva Everton selviytyi Liverpoolin räväkästi alusta ja pisteet jaettiin värikkäässä Merseysiden derbyssä lukemin 2-2.

Päivän muissa otteluissa Newcastle löi Papiss Cissen viimeisen minuutin maalilla West Bromwichin 2-1 ja Tottenham haki pisteet Southamptonista lukemin 2-1.