Jalkapallo

Ranskan päävalmentaja Deschamps vakuuttaa: "Emme aio ojentaa auttavaa kättä"

FRANCK FIFE
Didier Deschamps
Didier Deschamps

Ranska voisi sopuisasti pelata Tanskan kanssa tasapelin jalkapallon MM-kilpailujen C-lohkon päätöskierroksella. Pistejako takaisi Ranskalle lohkon ykkössijan ja varmistaisi Tanskalle toisen sijan sekä pudotuspelipaikan. Jos Tanska häviäisi, joutuisi se jännittämään Australian ja Perun välisen ottelun lopputulosta.

– Emme aio ojentaa auttavaa kättä. Meidän tavoitteemme on varmistaa ykkössija, Ranskan päävalmentaja Didier Deschamps vakuutti ennen tiistaina pelattavaa ottelua.

Australialla on vielä pieni mahdollisuus nousta mukaan pudotuspeleihin, jonne Ranska on jo varmistanut paikkansa. Jatkoon päästäkseen Australian pitäisi voittaa Peru, ja Tanskan pitäisi hävitä Ranskalle.

Sen jälkeen Tanska ja Australia olisivat tasapisteissä ja vertailtaisiin joukkueiden maalieroja. Maiden keskinäinen ottelu päättyi 1–1. Ranska pistää kaiken peliin voittaakseen lohkon, vaikka tasapelikin riittäisi siihen.

– En koskaan sanoisi joukkueelleni, että pelaisimme tasapelin. Haluan, että joukkueeni menee kentälle ja tekee kaikkensa voittaakseen, Deschamps paalutti.