Paikalliset

Maajoukkuepelaaja Lotta Piesanen LP Viestiin

JARMO LAAKSO
Lotta Piesanen on kuulunut nuorten maajoukkueeseen ja oli viime kesänä myös Suomen naisten maajoukkueessa voittamassa Eurooppaliigan hopeaa.
Lotta Piesanen on kuulunut nuorten maajoukkueeseen ja oli viime kesänä myös Suomen naisten maajoukkueessa voittamassa Eurooppaliigan hopeaa.

LP Viesti on nimennyt viisi uutta pelaajaa ensi kauden joukkueeseensa lentopalloliigassa. Arvokkaimpana pelaajana 179-senttinen yleispelaaja Lotta Piesanen siirtyy Kuusamosta salolaisorganisaatioon.

Piesasesta kaavaillaan toistaiseksi julkaisemattoman tiedon mukaan HPK:hon siirtyvän Ronja Heikkiniemen korvaajaa.

Jyväskyläläinen Piesanen on murtautunut naisten maajoukkueeseen, vaikka viime kausi jäi lähes kokonaan väliin selkävaivojen takia.

– LP Viesti on herättänyt minussa hyviä ajatuksia. Yritän pelata omana itsenäni enkä niinkään hyvän ystäväni Ronjan paikkaajana, Piesanen kuvailee.

Muut neljä nyt julkaistua sopimuspelaajaa ovat nuoria lupauksia, jotka ovat käyneet läpi nuorten maajoukkuetasoja. Yleispelaaja Netta Laaksonen ja passari Salla Virtanen ovat tuttuja pelaajia Salon Viestin 1-sarjajoukkueesta. He ovat olleet myös Viestin liigajoukkueen mukana joissain peleissä.

Raision Loimussa ja viimeksi LP Vampulassa pelannut Veda Mansikkaviita tulee korvaamaan LP Viestin toiminnanjohtajaksi siirtyneen Elina Käsnäsen. Toiseksi liberoksi Viesti kiinnitti Milja Piesasen. joka pelasi viime kevään LP Kangasalassa.