Urheilu

Hyypiä uskoo Leverkusen-ryhmäänsä

Saksan Bundesliigan vaisusti avanneen Leverkusenin vire kohenee vielä, uskoo seuraa yhdessä Sascha Lewandowskin kanssa luotsaava Sami Hyypiä.

- Luotan täysin siihen, että paremmat ajat ovat edessä, Hyypiä kertoi toimittajajoukolle tiistaina Leverkusenin valmistautuessa liigakauden viidenteen kohtaamiseen, huomiseen Augsburg-vieraspeliin.

Leverkusen ylsi viime kaudella viidenneksi, ja siinä avittivat myös aprillipäivänä valmennuksen vastuulleen ottaneet "teamchef" Hyypiä ja "virallinen valmentaja" Lewandowski. Kaksikko ei hävinnyt yhtään loppukauden kuudesta liigapelistään.

Uusi kausi kuitenkin alkoi tappiolla Frankfurtille, ja toisen kierroksen Freiburg-voiton jälkeen Leverkusen hävisi Dortmundille ja pelasi tasan sekä Eurooppa-liigassa Harkovan kanssa että Bundesliigassa Mönchengladbachin kera. Neljä pistettä neljästä ottelusta ja 13. sija, joten kritiikki on yltynyt kokematonta valmentajakaksikkoa kohtaan.

- Alku ei ollut ihanteellinen. Mutta jos teemme kovasti töitä yhdessä, silloin on parempaa tiedossa, Hyypiä psyykkaa ryhmäänsä.