Urheilu

Kaarinan Dream Edges aloitti luistelukauden komeasti

Kaarinan Taitoluistelijoiden juniorijoukkue Dream Edges voitti muodostelmaluistelun kauden ensimmäisen SM-valintakisan. Joukkue oli Turussa järjestetyssä kisassa lauantain lyhytohjelmakisassa toiseksi paras ja nousi voittoon sunnuntaina vapaaohjelmallaan.

Joukkueen jännittävä vapaaohjelma Pako mielisairaalasta sujui vauhdilla, tyylillä ja aihetta kunnioittaen.

– Mukaan mahtui alkukaudelle tyypilliseen tapaan pieniä virheitä, mutta ei mitään suurta. Olen voitosta onnellinen ja vähän hämmentynytkin, myönsi päävalmentaja Siiri Eskelinen.

– Olemme tavoitelleet rohkeasti Suomen kärkipaikkaa, mutta aikataulu on ollut auki. Oli jopa pieni yllätys, että se tuli nyt.

Kaarinalaisten voitto oli lajissa poikkeuksellinen, sillä niin seniori- kuin juniorisarjoissakin valta on ollut tiukasti pääkaupunkiseudun joukkueilla, jotka ovat vieneet sekä SM-mitalit että MM-edustuspaikat.

Jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Dream Edges kiilasi mitaleille viime keväänä joukkueen ottaessa SM-pronssia. Tällä kaudella tavoitteena on paitsi SM-mitali myös MM-paikka, joita on suomalaisille tarjolla kaksi.

– Nyt voiton jälkeen on sanaton olo, sillä unelma junioreiden MM-kisapaikasta muuttui askeleen uskottavammaksi. Nyt jatkamme ohjelman kehittämistä eteenpäin, totesi Matilda Paananen Dream Edgesin luistelijoista.

Juniorisarjassa toiseksi taipui Helsingin Luistelijoiden Musketeers, joka johti kilpailua niukasti lyhytohjelmien jälkeen. Kilpailun kolmas oli Helsingin Taitoluisteluklubin Team Fintastic.

Seniorisarjassa HL:n Marigold IceUnity säilytti johtoasemansa vapaaohjelmallaan Splash ja voitti kokonaispistein 192,26. Toiseksi luisteli HTK:n Rockettes ja kolmanneksi Helsingfors Skridskoklubbin Team Unique.

JANE ILTANEN
Kaarinalainen Dream Edges harjoituksissa Turkuhallissa 29. lokakuuta.
Kaarinalainen Dream Edges harjoituksissa Turkuhallissa 29. lokakuuta.